Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Benzin ve Motorine Okkalı Zam Tarihi Belli Oldu! Bayram Öncesi Depoları Doldurun

Dolar kurunun artması ile birlikte benzin ve motorine Okkalı zam tarihi belli oldu. Depoları doldurmak için acele edin. Araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıt fiyatlarına zam için tarih verildi. Dünya piyasasındaki gelişmeler neticesinde petrolün varil fiyatı düşüş geçti. Ancak Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrası doların yükselmesiyle benzin ve motorin fiyatlarına otomatik bir zam geliyor. Söz konusu zammın litre başına 1 lira seviyelerinde olabileceği söyleniyor.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 20:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Benzin ve Motorine Okkalı Zam Tarihi Belli Oldu! Bayram Öncesi Depoları Doldurun

Akaryakıta Okkalı Zam Tarihi Belli Oldu!

Akaryakıt fiyatlarına kötü haber geldi. Dolar kurunun artması ile birlikte benzin ve motorine Okkalı zam tarihi belli oldu. Depoları doldurmak için acele edin. Dolar kurunu son bir hafta içinde %6.5'ten fazla değer kazanması ile birlikte benzin ve motorine zam haberi gelmişti. Dolardaki Yükseliş Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızlandığı nokta bu durumda da akaryakıt fiyatlarına yeni zam kapıya dayandı. Üstelik bu defa benzin ve motorine Okkalı zam gelecek.

Akaryakıt Fiyatlarına Zam Tarihi Verildi

Araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıt fiyatlarına zam için tarih verildi. Dolar kurunda yaşanan artış nedeniyle akaryakıt fiyatlarına 26 Haziran gece yarısı zam Geleceği tahmin ediliyor. Zam oranı henüz açıklanmadı. Ancak zam geldiği gibi pompa fiyatlarına da yansıyacak. Son zamların ardından 24 liranın üstüne kadar çıkan motorin fiyatları daha da artacak. Akaryakıta bu defa Okkalı zam beklendiği öğrenildi.

Benzin ve Motorin Fiyatlarında Vatandaşa Bayram Hediyesi!

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarında vatandaşa Kurban Bayramı öncesi dikkat çeken haber geldi. Dünya piyasasındaki gelişmeler neticesinde petrolün varil fiyatı düşüş geçti. Ancak Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrası doların yükselmesiyle benzin ve motorin fiyatlarına otomatik bir zam geliyor. Söz konusu zammın litre başına 1 lira seviyelerinde olabileceği söyleniyor.