Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Benim Güzel Ailem Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

TRT1’in yakın bir zaman önce yayın hayatına başlayan Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı seyircisiyle paylaşıldı. Gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla izleyenlerden tam not alan Benim Güzel Ailem heyecan yüklü anlara sahne olacak. Benim Güzel Ailem 3. Bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Benim Güzel Ailem 3. Bölüm fragmanı Benim Güzel Ailem 3. Bölüm fragmanı yayınlandı! Benim Güzel Ailem 2. Bölümde neler oldu? İşte detaylar… BENİM GÜZEL AİLEM 3. BÖLÜM FRAGMANIBENİM GÜZEL AİLEM 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?Akyol ailesinin büyükleri, çocuklarının evlilikleriyle ilgili birçok sorunla uğraşırken bir de evin küçük kızı Damla’nın evlilik telaşına girer. Aile büyükleri bir yandan tüm çocuklarının evliliklerindeki pürüzleri çözmeye çalışırken, Damla’nın düğün günü evlilikten vazgeçtiğini söylemesi ile büyük bir şok yaşar. Aile bireyleri Damla’yı bu kararından vazgeçirmek için uğraşırken bir yandan da durumun sebebini çözmeye çalışır. Hem güldüren hem de aile sıcaklığını yansıtan konularla

Yayın Tarihi: 06.07.2023 20:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Benim Güzel Ailem Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

TRT1’in yakın bir zaman önce yayın hayatına başlayan Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı seyircisiyle paylaşıldı.

Gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla izleyenlerden tam not alan Benim Güzel Ailem heyecan yüklü anlara sahne olacak.

Erdal Özyağcılar, Onur Buldu ve Melis Babadağ gibi birbirinden iddialı isimleri bir araya getiren Benim Güzel Ailem’de Deniz’in aldığı karar damgasını vuracak.

Beklenmedik bir karar alan Deniz’in ‘Kaan ben ayrılmak istiyorum’ çıkışı ipleri kopma noktasına getirir.

Baykut Badem’in yazdığı, Sadullah Celen’in yönettiği ve Öner Arslanel’in yapımcısı olduğu Benim Güzel Ailem 12 Temmuz Çarşamba tarihinde 3.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayınlanacak.

Benim Güzel Ailem 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İşte Benim Güzel Ailem 3. Bölüm fragmanı

Benim Güzel Ailem 3. Bölümde Neler Oldu?

İşte detaylar…

BENİM GÜZEL AİLEM 3. BÖLÜM FRAGMANI

BENİM GÜZEL AİLEM 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Akyol ailesinin büyükleri, çocuklarının evlilikleriyle ilgili birçok sorunla uğraşırken bir de evin küçük kızı Damla’nın evlilik telaşına girer.

Aile büyükleri bir yandan tüm çocuklarının evliliklerindeki pürüzleri çözmeye çalışırken, Damla’nın düğün günü evlilikten vazgeçtiğini söylemesi ile büyük bir şok yaşar.

Aile bireyleri Damla’yı bu kararından vazgeçirmek için uğraşırken bir yandan da durumun sebebini çözmeye çalışır.

Hem güldüren hem de aile sıcaklığını yansıtan konularla sarılı ikinci bölüm bize yine sımsıcak bir bölümle ekrana kilitleyecek.