Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Below Deck Yarışmasında Luke Skandalı

Amerika'da süper yatta çalışan ve ikamet eden mürettebat üyelerinin hayatlarını anlatan Below Deck reality dizisinde, erkek yarışmacı Luke'nin kadın yarışmacının yatağına çıplak bir şekilde girmesi skandalı yaşandı. Yapımcıların müdahalesiyle Luke, yarışmadan kovuldu.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 17:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Below Deck Yarışmasında Luke Skandalı

Amerika'da süper yatta çalışan ve ikamet eden mürettebat üyelerinin hayatlarını anlatan Below Deck reality dizisinin erkek yarışmacısı Luke, kadın yarışmacının yatağına çıplak bir şekilde girince, yapımcılar hemen müdahale edip Luke'yi kadın yarışmacının odasından zorla çıkardı.

Luke, yapımcı tarafından yarışmadan kovuldu. Kadın yarışmacı Margot, Luke'ye odaya girmesi için izin vermediğini belirtti. Yapımcılar, Luke'yi dışarı çıkarmak için odaya girmeye çalıştıklarında Luke, kapıyı sert bir şekilde kapatmaya çalıştı. Bu olayın ardından Luke, yarışmadan kovuldu ve yarışmanın yapıldığı yattan çıkarıldı.

DİĞER YARIŞMACILAR MÜDAHALE ETTİ

Kadın yarışmacı, Luke'ye kendisinden uzaklaşmasını söyledi ancak Luke dinlemedi. Bazı diğer yarışmacılar ise Luke'ye sadece uyarı cezası verilmesi gerektiğini savundu. Ancak yapımcılar, Luke'nin kurallara uymadığı için yarışmadan kovulmasına karar verdi.

KADIN YARIŞMACI 'İZNİM YOKTU' DEDİ

Yapımcılar, kadın yarışmacı Margot'a Luke'ye odaya girmesi için izin verip vermediğini sordu. Margot, uykuda olduğunu uyandığında Luke'yi çıplak bir şekilde yatağında gördüğünü söyledi.

YARIŞMADAN KOVULDU

Bazı yarışmacılar Luke'ye sadece uyarı cezası verilmesi gerektiğini söylese de Luke, yarışmadan kovuldu ve geceyi bir otelde geçirmek zorunda kaldı.