Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bella Hadid, Teksas'ta Yeni Aşkıyla Samimi Anlar Yaşıyor

Bella Hadid, Teksas'ta yeni aşkıyla samimi bir şekilde objektiflere takıldı. Top model bu kez gönlünü binicilik dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan Adan Banuelos'a kaptırdı. Birbirlerine uyumlu giyinen çift, geniş ve sakin sokaklarda yürürken görüntülendiler.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 13:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bella Hadid, Teksas'ta Yeni Aşkıyla Samimi Anlar Yaşıyor

Bella Hadid, Teksas'ta Yeni Aşkıyla Samimi Anlar Yaşıyor

Bella Hadid, önceki gün Teksas'ta yeni aşkıyla samimi bir şekilde objektiflere takıldı. Top model bu kez gönlünü binicilik dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan Adan Banuelos'a kaptırdı. Kısaca söylemek gerekirse Bella, kelimenin tam anlamıyla bir kovboyla aşk yaşamaya başladı.

Hadid ile Banuelos, Teksas sokaklarında el ele yürürken görüntülendiler. Birbirlerine uyumlu giyinen çift, geniş ve sakin sokaklarda görüntülendiklerini fark etmeden yürüdü. Bir ara durup birbirlerini öpücüklere boğdu. Tabii ki onlar farkına varmasa da paparazzi ordusu da o anlarını kare kare görüntüledi.

Bella Hadid'in Yeni Sevgilisi: Adan Banuelos

Bella Hadid'in yeni sevgilisi Adan Banuelos, at yarışı dünyasında bir yıldız olarak biliniyor. Meksika kökenli bir Amerikalı olan Banuelos, ödüllü bir binici. Teksas'ta Forth Worth'ta yaşayan Banuelos'un babası Ascencion Banuelos da atçılık çevresinde tanınıyor.

Bella Hadid daha önce rapçi Travis Scott ile birlikte çalışan sanat yönetmeni Marc Kalman ile ilişki yaşamıştı, ancak bu ilişki uzun ömürlü olmadı. Şimdi ise Bella, binicilik tutkusu sayesinde Adan Banuelos ile tanışmış gibi görünüyor. Bella Hadid'in atlara olan tutkusuyla bilinen top model olduğunu da unutmamak gerekiyor.