Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Belçika'da Keşfedilen Yeni Gezegen Barbie'nin PR Oyunu mu?

Belçika'da yapılan bir araştırma sonucunda keşfedilen gaz küresi olan WASP-193b, dünyanın iki katı büyüklüğünde ve mavi-pembe tonlarıyla dikkat çekiyor. Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları, bu gezegenin Barbie'nin PR çalışması olduğunu düşünüyor.

Yayın Tarihi: 24.07.2023 00:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Belçika'da Keşfedilen Yeni Gezegen Barbie'nin PR Oyunu mu?

Belçika'da Yeni Bir Gezegen Keşfedildi

Haberleri ve sosyal medyayı yakından takip ediyorsanız, Belçika'da yürütülen bir araştırma sırasında yeni bir gezegen keşfedildiğini görmüşsünüzdür. Dünyanın iki katı daha büyük olan, pembe ve mavi tonları içeren gazdan gezegen sosyal medya kullanıcıları tarafından pek çok yere çekildi. En çok gelen yorum ise Barbie filminin PR çalışması olduğu yönündeydi.

Gezegenin Özellikleri

Belçika'da yapılan bir araştırma sonucunda keşfedilen gaz küresine WASP-193b kod adı verildi. Gezegen dünyanın iki katı, hatta Jüpiter'den bile daha büyük. Ayrıca gaz kütlesi olması dolayısıyla son derece hafif. Aynı zamanda mavi ve pembe renk tonuyla da bir hayli dikkat çekiyor.

Barbie'nin PR Çalışmaları

Konuyu erkeklere bağlamadan hemen önce, Barbie filminin dünya çapında yaptığı PR çalışmalarını görmeyeniniz yoktur. Makyaj markalarından, restoran zincirlerine, üstüne üstlük hazır giyim sektörüne pek çok kolda pazarlama çalışması yürüttüler. Son derece de başarılı oldular. Bunun da böyle bir 'kandırmaca' olduğu fikrinin doğma sebebi PR'dan geliyor.

Yorumlar ve Tartışmalar

Gezegeniniz ortaya çıktı kaçın. BTS hayranlarından şöyle bir isteğimiz var yetkililer, değerlendirmeye alabilir miyiz? Kendisi pamuk şekerden yapılma değil altını çizmek isteriz. Gaz bu gaz. Neden felaket senaryosu yazıyorsunuz ya? İki keyfini sürseydik. Ceylan Ertem - Ütopyalar Güzeldir sana gelsin Ebroar! Şu buluşma işlerine bir el atın artık beyler, bu kaçıncı şikayet? Taktiği deneyenler söylesin, düştü mü böyle? Siz neler düşünüyorsunuz? Gelin yorumlarda buluşalım!