Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bedriye Kılıç'ın Kaybının Ardından Eşi ve Ailesi Gözaltına Alındı

115 gün önce eşinin yanından ortadan kaybolan Bedriye Kılıç'tan hiçbir iz bulunamadı. Cinayet şüphesi üzerinde durulurken son dakika gelişmesi yaşandı. İddiaların odağındaki Tayfur Kılıç ve ailesi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 16:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bedriye Kılıç'ın Kaybının Ardından Eşi ve Ailesi Gözaltına Alındı

115 Gün Önce Kaybolan Bedriye Kılıç'tan Hiçbir İz Bulunamadı

115 gün önce eşinin yanından ortadan kaybolan Bedriye Kılıç'tan hiçbir iz bulunamadı. Cinayet şüphesi üzerinde durulurken son dakika gelişmesi yaşandı. İddiaların odağındaki Tayfur Kılıç ve ailesi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Tayfur Kılıç'ın Karısının Kaybolduğu Gün Gittiği Yalvaç Yolunda Ağır Bir Koku Geldi

Tayfur Kılıç'ın karısının kaybolduğu gün gittiği Yalvaç yolunda ağır bir koku geldiğine yönelik ihbarda bulunan tanık, Müge Anlı ekibine açıklamalarda bulunmuştu. 'AŞIRI DERECEDE KOKU HİSSETTİK' Isparta-Yalvaç istikametindeki yolda 2 kilometre boyunca havayı saran kokuyla ilgili şüphelerini dile getiren tanık, şunları söylemişti: 'Ağustos ayının ortalarında Isparta Yalvaç'a gidiyorduk. Tam bu mevkiye geldiğimizde aşırı derecede yoğun bir koku hissettik. Tarif edilemez, oldukça kötü bir kokuydu. Bu yüzden yemek yiyemedik gittiğimizde. Arabada olanlar bu koku yüzünden istifra ettiler. Bu koku bizimle 2 kilometre kadar geldi. Daha sonra kesildi. Ayın 31'inde tekrar döndüğümüzde bu koku hala vardı. Herhalde birini öldürmüşler, parçalamışlar, buraya atmışlar bu koku öyle bir koku dedik. Eylül ayında Müge Anlı'da bu olayı gördüm, Bedriye Kılıç olabilir mi diye düşündüm, ihbarda bulundum.'

Tayfur Kılıç ve Ailesi Gözaltına Alındı

Ortaya çıkan gerçeklerin ardından Bedriye Kılıç'ın kaybının 115. gününde çok önemli bir gelişme yaşandı. Yaklaşık üç haftadır Müge Anlı'nın konuğu olan eş Tayfur Kılıç, bugün memleketi Akşehir'e dönerken gözaltına alındı. Daha önce ifade vermek amacıyla sadece 2 gün gözaltına alınan Tayfur Kılıç, bu kez annesi Ayten Kılıç ve babası Adem Kılıç'la beraber Bedriye Kılıç ile ilgili sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Eşinin Kayıpken Gününü Gün Etmiş

Bedriye Kılıç'ın kaybında şüphe oklarının yöneldiği kocasının eğlence mekanlarına gidip kadınları rahatsız ettiği öne sürülmüştü. Tayfur Kılıç bu iddiayı net bir şekilde yalanlamıştı. Bu iddia ile ilgili yeni bir tanık daha konuştu. Tayfur Kılılç'ın arkadaşı, Hakan Kabak'ın söylediğine göre, Bedriye Kılıç kaybolduktan 1 hafta kadar sonra, Tayfur Kılıç kendisini aramış ve eğlence mekanına götürmek istemişti. Hakan Kabak'ın iddialarına göre Tayfur Kılıç kendisini arayıp para çıktığını söylemiş ve meyhaneye götürmeyi teklif etmişti. Mekanda alkol aldıktan sonra birlikte lunaparka giderek orada da alkol aldıklarını anlattı.

Bedriye Kılıç'ın Babası Tutuklanmasını İstedi

Gözaltılar sonrası Bedriye Kılıç'ın ailesi konuşarak çok mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür etti. Bedriye Kılıç'ın babası Tayfur'un anne ve babasının tutuklanmasını istediğini ve bu yayının devam etmesini istediğini söyledi.