Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bayram Haftası Burç Yorumları: Gergin Bir Hafta Sizi Bekliyor

Kurban Bayramı haftası burç yorumları yapıldı. Uzman astrologlar, gergin bir haftanın beklendiğini belirtti. Maddi konulara dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca, 2023'te hangi aylarda hangi burçların şanslı olacağı da açıklandı.

Yayın Tarihi: 26.06.2023 17:24
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bayram Haftası Burç Yorumları: Gergin Bir Hafta Sizi Bekliyor

KOÇ

Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar önümüzdeki günlerde dikkatli olun. Özellikle maddi konuların ilişkinizi sekteye uğratmasına müsaade etmeyin. Sevgilinizle, eşinizle, ortağınızla para konuşmak için iyi bir hafta değil.

BOĞA

Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar bu günlerde aile büyüklerinizle olan ilişkinizi gözden geçirin. Gayrimenkul konularında da ani değişimlere dikkat edin.

İKİZLER

İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar bu günlerde tüm ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bire bir insanlarla karşılıklı işler için pek müsait bir hafta değil.

ASLAN

Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar haftaya Mars ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ile başlıyoruz. Stresle baş etmeyi öğrenmelisiniz bu hafta. Hızlı hareket etmekten, çarpmalara, düşmelere, kazalara da açık olabilirsiniz.

BAŞAK

Başak ve yükseleni Başak olanlar, hafta boyunca bastırılmış öfke ve kendilerine sık sık kızma eğiliminde olabilirler. Yasal olarak her türlü başlarına bela olabilecek konulardan uzak durmalarında fayda var.

2023'te ise ateş grubu burçları Koç, Aslan ve Yay'lar Temmuz-Ağustos, Kasım-Aralık ve Mart-Nisan aylarında şanslı olacaklar. Boğa burcunda doğanlar Nisan-Mayıs, Başaklar Ağustos-Eylül, Oğlaklar Aralık-Ocak'ta kendilerini iyi hissedecekler. Hava grubu burçları İkizler, Terazi ve Kova ise Mayıs-Haziran, Eylül-Ekim ve Haziran-Temmuz aylarında şanslı olacaklar. Su grubu burçları Yengeç, Akrep ve Balıklar ise Haziran-Temmuz, Ekim-Kasım ve Temmuz-Ağustos aylarında yaratıcılıklarını gösterebilecekler.