Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bayern Münih Harry Kane'i Transfer Etmeye Hazırlanıyor

Bayern Münih, Harry Kane'i kulüp rekoruyla transfer etmeye hazırlanıyor. 96 milyon euro'luk teklif için yanıt bekleniyor. İngiliz ekibi Tottenham, sözleşmesi gelecek yaz sona erecek Harry Kane'i yeni imza için ikna edemeyince ayrılığa onay verdi. 30 yaşındaki golcüyle anlaşan Bayern Münih, Tottenham'a sunduğu 96 milyon euro'luk bonservis teklifi için yanıt bekliyor. İngilizler bu teklifi kabul ederse, Kane kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak Bayern Münih'e imza atacak. Bayern Münih, Robert Lewandowski'nin takımdan ayrılmasının ardından büyük bir santrfor problemi yaşıyor ve bu yaz kadrosunu Harry Kane ile güçlendirmek istiyor. Transfer görüşmelerinde sürpriz bir isim olan Mathys Tel de takas oyuncusu olarak gündeme gelebilir.

Yayın Tarihi: 01.08.2023 06:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bayern Münih Harry Kane'i Transfer Etmeye Hazırlanıyor

Bayern Münih Harry Kane'i Transfer Etmeye Hazırlanıyor

Bayern Münih, Harry Kane'i kulüp rekoruyla transfer etmeye hazırlanıyor. Alman devi, yıldız golcü için Tottenham ile yaptığı pazarlıklarda son aşamaya geldi. 96 milyon euro'luk teklif için yanıt bekleniyor.

İngiliz ekibi Tottenham, sözleşmesi gelecek yaz sona erecek Harry Kane'i yeni imza için ikna edemeyince ayrılığa onay verdi. 30 yaşındaki golcüyle anlaşan Bayern Münih, Tottenham'a sunduğu 96 milyon euro'luk bonservis teklifi için yanıt bekliyor. İngilizler bu teklifi kabul ederse, Kane kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak Bayern Münih'e imza atacak.

Gol rekorlarıyla dolu kariyerinde henüz kupa kaldıramayan İngiliz Milli Takımı'nın kaptanı Kane, Tottenham'da forma giydiği 435 maçta 280 gol ve 82 asistle oynadı. Alman devi daha önce Fenerbahçe'de de oynayan Kim Min-jae'yi de yeni sezon için Napoli'den kadrosuna katmıştı.

Bayern Münih'in Mathys Tel Tercihi

Robert Lewandowski’nin takımdan ayrılmasının ardından büyük bir santrfor problemi yaşayan ve bu yaz kadrosunu Harry Kane ile güçlendirmek isteyen Bayern Münih İngiliz ekibiyle pazarlıklarını sürdürürken, transfer görüşmelerine sürpriz bir isim de dahil oldu. The Telegraph’ta yer alan haberde Bayern’in 18 yaşındaki genç Fransız oyuncu Mathys Tel’i takas oyuncusu olarak önerebileceği belirtildi.

Geçen sezon tüm kulvarlarda 28 maçta altı gol atan Tel, bu gollerin beşini Bundesliga’da kaydetmişti. Kanattan içe kat etme özelliğiyle Mbappe’yi andıran Tel, takımdan ayrılmak istemese de Thomas Tuchel oyuncunun rolünün yedek kulübesinden gelmek olduğunu söylemiş ve kiralık olarak takımdan ayrılmasına açık kapı bırakmıştı.