Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Batman Petrolspor Yeni Yönetimi ve Gelecek Planları

Batman Petrolspor, TPAO bünyesine devredildi ve yeni yönetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim kurulu, Batmanlılık ruhuyla çalışarak kulübün yeni başarılar elde etmesini hedefliyor. Ayrıca, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Petrolspor’un TPAO’ya devir işlemlerinin resmi olarak gerçekleştiğini duyurdu ve yeni sezonda iddialı bir kadro ile şampiyonluk hedefleneceğini belirtti.

Yayın Tarihi: 08.07.2023 00:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Batman Petrolspor Yeni Yönetimi ve Gelecek Planları

Batman Petrolspor Yeni Yönetimi

Batman Petrolspor, yıllar sonra yeniden TPAO bünyesindeki Petrolspor Derneği’ne devredildi ve yeni yönetim de belirlendi. TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’in kulüp başkanlığını yapacağı kulübün yönetim kurulu üyeleri ise 8 kişi olarak belirlendi. Yeni yönetim kurulu üyeleri arasında Fereç Kılıçer, Ziyaeddin Beyca, Mustafa Balaban, Cemal Kaya, Mert Nasıroğlu, Hıdır Taymur, Hifzullah Yıldız ve Abdulvahit Şimşek yer alıyor. Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun Batmanlılık ruhuyla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağı ve kulübün yeni başarılar elde edeceği belirtildi.

Petrolspor’un TPAO’ya Devri Gerçekleşti

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Petrolspor’un TPAO’ya devir işlemlerinin resmi olarak gerçekleştiğini duyurdu. Nasıroğlu, Petrolspor’un sadece bir futbol kulübü olmadığını, Batmanlıların ortak değeri olduğunu vurguladı. Nasıroğlu ayrıca, yeni sezonda iddialı bir kadro kurulacağını ve takımın şampiyonluk için mücadele edeceğini belirtti.