Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Başakşehir, La Fiorita'yı Farklı Geçti

RAMS Başakşehir, La Fiorita'yı 6-1 yenerek UEFA Konferans Ligi'nde önemli bir galibiyet elde etti. Başkan Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 00:02
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 00:02

Başakşehir, La Fiorita'yı Farklı Geçti

Başakşehir, La Fiorita'ya Fark Attı

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nin ikinci eleme turunda San Marino temsilcisi La Fiorita'yı 6-1 mağlup etti. Maçın ardından konuşan kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, "Başakşehir’in DNA’sında Avrupa var. İlerledikçe daha da mutlu olacağız" dedi.

Maç Sonrası Duyguları

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmanın sonrasında Gümüşdağ, "Bu sonuçla çok mutluyuz. San Marino takımı karşısında bugüne kadarki en farklı galibiyetimizi elde ettik. Daha fazla gol atabilseydik Türkiye rekorunu yakalayabilirdik. Bu başarıda emeği geçen hocamızı ve oyuncularımızı kutluyorum. Rövanş ve diğer maçlar için de hazırlıklarımız sürüyor." ifadelerini kullandı.

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Gümüşdağ, transfer süreciyle ilgili olarak da, "3-4 yeni oyuncu takviyesi yapmayı planlıyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda hareket ediyoruz. Transfer dönemi devam ettiği için en iyi kararı vermeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziyareti Onur Verici

Maç sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın stada gelmesine değinen Gümüşdağ, "Cumhurbaşkanımızın bu maça katılması ve oyuncularımızı kutlaması bizi onurlandırdı. Başakşehir Ailesi olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Bu karşılaşmalar milli maç atmosferinde geçiyor. Bugün yaklaşık 5-6 bin taraftarımız vardı ve güzel bir ortam oluşturuldu." dedi.

TFF'deki Değişiklikler

Son olarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki başkanlık değişimi hakkında da konuşan Gümüşdağ, "Yeni federasyonu tebrik ettik. Türk futbolu için hayırlı olsun. Umarım güzel gelişmelere imza atarlar. Biz destek olmaya devam edeceğiz." diye ekledi.