Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Başakşehir'de Tanınmış İsim Darp Girişimine Uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca'ya yapılan darp girişimi sonrası zanlı gözaltına alındı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Yayın Tarihi: 07.09.2024 23:59
Güncelleme Tarihi: 07.09.2024 23:59

Başakşehir'de Tanınmış İsim Darp Girişimine Uğradı

Başakşehir'de Darp Girişimi: Cübbeli Ahmet Hoca Hedef Alındı

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Başakşehir'de bir dernekten çıkarken darp girişimine maruz kaldı. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, Ünlü, İkitelli'deki bir dernekten çıkış yaptığı esnada kalabalık arasından yaklaşıp boğazını sıkmaya çalışan A.A. isimli şüpheli tarafından saldırıya uğradı. Saldırıyı fark eden Ünlü'nün korumaları ve çevredeki vatandaşlar, hemen müdahale ederek durumu kontrol altına aldı.

Polis Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, zanlıyı yakalayarak emniyete götürdü. Ahmet Mahmut Ünlü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İkitelli'de sohbet sonrası cemaatin dua istedikleri sırada bir şahıs tarafından saldırıya uğradım. Korumalarımın hızlı müdahalesiyle kurtuldum. Şahıs polis tarafından yakalandı ve soruşturma başlatıldı." ifadeleri yer aldı.

Güvenlik Kameraları Olay Anını Kaydetti

Olay anı, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntüler, olaya dair detayları ortaya koyarak kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye, Başakşehir'de bir dernekten...

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye, Başakşehir'de bir dernekten çıkarken darp girişiminde bulunan şüpheli gözaltına alındı. Saldıran kişinin A.A olduğu belirlendi.