Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Barbie Filmi İçin Google'dan Süpriz Yumurtalar

Google, Barbie filmi için süpriz yumurtalar hazırladı. Filmin yönetmeni Greta Gerwig ve başrollerden Margot Robbie, Ryan Gosling ile Barbie kelimesini arayınca Google sonuç sayfasını pembeye dönüştürüyor. Barbie filmi fragmanıyla büyük ilgi görüyor ve Barbie'nin yaratıcısının kızı Barbara Handler da fragmanda görünüyor. Barbie filmi birçok sürprizle dolu ve Barbie'nin adının kökeni de açıklanıyor. Barbara Handler, annesinin kişiliğini anlatarak Barbie'nin güçlü ve başarılı bir karakter olduğunu vurguluyor. Barbie filmi hakkında yapılan yorumlara da katılabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 20.07.2023 08:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Barbie Filmi İçin Google'dan Süpriz Yumurtalar

Google Barbie Filmi İçin Süpriz Yumurtalar Hazırladı

Google daha önce Star Wars serisi The Mandalorian, The Last of Us ve kelime oyunu Wordle için hazırladığı süpriz yumurtaların bir benzerini Barbie filmi için oluşturdu. Google'da, yakında çıkacak olan filmin yönetmeni Greta Gerwig'i; filmin başrollerinden Margot Robbie, Ryan Gosling'i ve Barbie kelimesini arayınca sonuç sayfası pembeye dönüyor. Sayfada ayrıca paylaşım yapabileceğiniz şekilde konfetiler uçuşuyor.

Barbie Filmi Hakkında

Tüm dünyada yankı uyandıran Barbie filmi için geri sayım tamamlanmak üzere. Uzun zamandır en çok beklenen filmler listesinin zirvedeki yapımlarından Barbie'nin adeta süprizlerle dolu olduğunu biliyorsunuzdur. Resmi fragman yayınlandığından bu yana pek çok göze çarptı. Ama bir tanesi var ki, duyduğunuzda epey şaşıracaksınız. Size Barbie bebeğin yaratıcısı Ruth Handler‘in kızı Barbara Handler‘ın fragmanda göründüğünü söylesek...Hadi koşun detaylara...Her sahnesinden pembelerin fışkırdığı Barbie'nin inanılmaz dünyasını keşfedeceğimiz keyifli yapım, fragmanı çıktığı günden bu yana tüm Barbie aşıklarının gözdesi oldu.

Barbie Filmindeki Sürprizler

Barbie filmi sürprizlerle dolu derken şaka yapmıyorum. Gerçekten de birçok sahnesinde sürpriz barındırıyor. Size bunlardan birini anlatmak istiyorum. Peki bu kişinin kim olduğunu biliyor musunuz? Cevabınız 'hayır' ise yanıtı da burada, merak etmeyin. Elliot ve Ruth çiftinin Barbara adında bir kızları, Ken adında da bir oğulları vardı. Barbie adı da Barbara'nın kısaltmasından doğdu. Barbara, 2022'de ölen annesinin kişiliğinin altını çizerek basına verdiği röportajda, 'Zamanının öncülerinden biriydi, kadınların başarılı ve güçlü olmalarına yardımcı oluyordu. Güçlüydü, başkalarına yardım etmek için elinden geleni yapan biriydi. Şirketteki erkeklerin çoğu bunun iyi bir fikir olduğunu düşünmüyordu ama o devam etti.' demişti. Barbie'nin çıkışındaki yıldız olan Handler ''İnsanların tek bir sonu var. Fikirler sonsuza kadar yaşar.'' diyor.

Barbie Filmi Hakkında Yorumlar

Hadi yorumlarda buluşalım...