Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

'Barbie' Filmi Gişede Büyük Başarı Elde Etti

'Barbie' filmi, vizyona girdiği hafta sonunda büyük bir gişe başarısı elde etti. Film, Greta Gerwig'in yönetmenliğini yaptığı ve Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı bir yapım. 'Barbie' filminin konusu, pembe aksesuarlar ve giysilerden oluşan pespembe bir dünyada geçiyor. Film, farklı cinsel yönelimlere sahip aktör ve aktrislere rol vermesiyle de tartışmalara yol açtı. 'Barbie' filmleri, markanın uzun yıllardır bilinen bir marka olması ve nostaljiyi kullanmasıyla izleyiciler üzerinde güçlü bir etki yaratıyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 16:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

'Barbie' Filmi Gişede Büyük Başarı Elde Etti

Büyük İlgi Gören 'Barbie' Filmi

Bu yılın en çok merak edilen filmlerinden biri olan 'Barbie', 21 Temmuz Cuma günü izleyiciyle buluştu. Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı film, vizyona girmesiyle sinema salonları uzun bir aradan sonra hiç olmadığı kadar doldu, taştı. Greta Gerwig'in yönetmenliğini yaptığı film, gişede büyük bir başarıya imza attı ve hafta sonunda ABD'de 155 milyon dolar hasılat elde etti. Warner Bros'un yapımcılığını üstlendiği Barbie filminin bütçesi 145 milyon dolar olurken, film dünya çapında 337 milyon dolar hasılata ulaştı.

'Barbie' Filminin Konusu

'Barbie' filminin konusu, orijinal müzik albümünden popüler kültürdeki etkisine kadar herkesin dilinde. Film, pembe aksesuarlar ve giysilerden oluşan pespembe bir dünyada geçiyor. Yönetmen Greta Gerwig'in çocuksuluğu korumak amacıyla pembe renge olan inancı nedeniyle filmde her şeyin pembe olması konusunda ısrarcı olduğu biliniyor.

'Barbie' Filmi ve Tartışmalar

'Barbie' filminin farklı cinsel yönelimlere sahip aktör ve aktrislere rol vermesi, birçok tartışmaya yol açtı. Yönetmen Gerwig'in çeşitliliği temsil etmek istemesi, bazı kişiler tarafından cesur bir hamle olarak değerlendirildi. Ancak bazıları da Barbie'nin hedef alındığı iddiasını ortaya attı.

'Barbie' Filminin Etkisi

'Barbie' filminin kişiler üzerinde güçlü bir etki yaratmasının nedeni, markanın uzun yıllardır bilinen bir marka olması ve birçok kişinin Barbie bebekleriyle büyümüş olmasıdır. Filmler, nostaljiyi kullanarak izleyicilerle duygusal bağlar kurar ve moda trendlerini etkileyebilir. Barbie filmleri genellikle genç kızlar için rol model olarak görülebilecek güçlü kadın karakterleri içerir ve fantastik dünyalarıyla izleyicileri gerçeklikten kaçışa götürür.