Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Banu Berberoğlu ve Sevgilisi Mehmet Kaya Ayrıldı

Youtube hesabından paylaştığı videolar ile üne kavuşan Banu Berberoğlu ve sevgilisi Mehmet Kaya'nın ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrılık haberine sosyal medyada büyük ilgi gösterildi.

Yayın Tarihi: 06.07.2023 11:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Banu Berberoğlu ve Sevgilisi Mehmet Kaya Ayrıldı

Youtube Hesabından Ünlenen Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya Ayrıldı

Youtube hesabından paylaştığı videolar ile kısa sürede üne kavuşan Banu Berberoğlu sevdiği makyaj malzemelerini ve sevgilisi Mehmet'le geçirdiği anlardan kesitleri ile gönülleri feth etmişti. Hatta Banu Berberoğlu ve erkek arkadaşı Mehmet için komedyen Hayrettin Trabzon'a gitmiş birlikte video çekmişlerdi. Hayrettin'in videosu kısa sürede 1 milyona yakın kişi tarafından izlenmişti.

Doğal halleri ile dikkat çeken Banu Berberoğlu ve sevgilisi Mehmet'ten üzen haber geldi. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ikilinin ayrıldığı ortaya çıktı. YouTuber Banu Berberoğlu ve sevgilisi Mehmet'in ayrılığı sosyal medyada gündem oldu. Ayrılık haberine; 'Aşka olan inancımı kaybettim', 'Bunlar da mı ayrılmış?', 'Bu ayrılık beni yıktı' gibi yorumlar yapıldı. Sosyal medyayı sallayan bu ayrılık haberini Mehmet Kaya ınstagram sayfası üzerinden duyurdu. Kaya'nın önemli bilgi diye paylaştığı gönderide ''Herkese merhaba. Biz karar aldık, Banu hanım ile ilişkimizi bitirdik. Bu durumu sizinle paylaşmadık. Bu kararı alalı 2-3 ay oldu'' ifadelerini kullandı.

Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya'nın YouTube'daki Ünleri

Türkiye onları YouTube videolarıyla tanımıştı… YouTuber Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya'nın çektikleri videolar bir dönem sosyal medyada izlenme rekorları kırmıştı. İlginç konuşma tarzlarıyla izleyenleri adeta hipnotize eden çiftin, yakın bir tarihte yollarını ayırdıkları ortaya çıktı. Ayrılık açıklamasını ise Mehmet Kaya yaptı. Aşklarını noktaladıklarını belirten Kaya, Instagram paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Herkese merhaba. Biz karar aldık, Banu Hanım ile ilişkimizi bitirdik. Bu durumu sizinle paylaşmadık. Bu karar alalı 2-3 ay oldu. Ama gelinen son durumda, sürekli sorulan soruların cevabı olsun diye ilk ve son kez yazıyorum. Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya'dan üzücü haber! | Video Kendisi dünyanın en saygı değer, çok iyi insanlarından birtanesidir. Bütün iyiliklerin onu bulmasını ve kendi hayatında başarı diliyorum. Ama hayatlarımız kısıtlayıcı sorular ile paylaşılan videolar, yapılan yorumlarda iki insan üzerinden değişik ve popülerlik kazancam diye her türlü algı, yapmaya çalışan, sapkın davranışta bulunan durumları bırakın artık. Hayat devam ediyor. Teşekkürler... İsteyenler hemen takipten çıkabilir. Eskisi gibi insanları sürekli çekecek kafa yapım yok. İki tarafa da soru sormayın kalp kırmayın. Sosyal medya fenomeni Banu Berberoğlu ise henüz bir açıklama yapmadı...