Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bankaların Nakit İhtiyacı Kampanyaları Devam Ediyor

Bankalar son dönemlerde müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya düzenlemeye devam ediyor. Garanti BBVA tarafından yapılan son haberlere göre banka müşterisi olduktan sonra kredi kartı başvurusu yapan müşterilere 5 bin TL ödeme yapılacak. Söz konusu krediler faizsiz olarak uygulanırken, kredi imkanından yalnızca Garanti BBVA müşterisi olanlar yararlanabilecek.

Yayın Tarihi: 28.07.2023 13:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bankaların Nakit İhtiyacı Kampanyaları Devam Ediyor

Paraya ihtiyacı olan o bankaya koşacak!

5 dakikada 5 bin TL kredi cepleri dolduracak! Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bu banka kampanyasına bayılacak! 5 bin TL anında ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar son dönemlerde müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya düzenlemeye devam ediyor. 5 bin TL almak için süreyi kaçırmayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKADAN 5 BİN TL NAKİT İHTİYACI

Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşteriler bankaların kredi ve nakit avans kampanyalarını yakından araştırıyor. Garanti BBVA tarafından yapılan son haberlere göre banka müşterisi olduktan sonra kredi kartı başvurusu yapan müşterilere 5 bin TL ödeme yapılacak. Kredi kartı başvurusu olumlu sonuçlanan müşteriler kampanyadan faydalanabilecek. Garanti BBVA harcama sonrasında müşterilerine sık sık bonus ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu şekilde indirimli şekilde alışveriş yapılabiliyor. Banka müşterisi olan ve kredi kartı kullanan müşteriler 5 bin TL bonus sahibi olacak ve eğitim, seyahat, market, sağlık gibi birçok sektörde bonuslarını harcayabilecek. Avantajlı şekilde harcama yapmak için bankanın mobil uygulaması üstünden müşteri olabilir ve kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Garanti Bankası hesabı olanlar köşeyi döndü!

Ev, araba, ihtiyaç... Tüm giderleriniz için faizsiz krediniz sizi bekliyor Garanti BBVA, tarafından yapılan duyuruda banka müşterilerine özel yeni kredi kampanyası başlatıldığı belirtildi. Söz konusu krediler faizsiz olarak uygulanırken, kredi imkanından yalnızca Garanti BBVA müşterisi olanlar yararlanabilecek. İşte, Garanti BBVA faizsiz kredi detayları...

Garanti BBVA, acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka, Garanti BBVA Mobil Bankacılık üzerinden yapılacak başvuruların ardından 25.000-35.000 TL arasında faizsiz ihtiyaç kredisi kullanma hakkı tanıyacak.

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI

Garanti BBVA'nın müşterilerine özel sunduğu yeni kredi kampanyası sıfır faizli seçeneğiyle dikkat çekiyor. 25.000-35.000 TL arasında değişen kredi imkanından yararlanan müşteriler ayrıca geri ödemelerini de uygun vade seçenekleriyle yapabilecek.

12 AYA VARAN VADE FIRSATI

Garanti BBVA, müşterilerini kapsayan yeni kredi kampanyası esnek vade seçenekleriyle de ön plana çıktı. Başvurusu onaylanan müşteriler, ihtiyaçları doğrultusunda 3, 6 ve 12 aylık vade seçeneklerinden faydalanabilecekler. Bu alternatif sayesinde müşteriler sıkışmadan diledikleri planlama özgürlüğünde geri ödemelerini yapmış olacak.

Garanti Bankası'nın sunduğu yeni kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler başvuru işlemlerini mobil uygulama ya da Garanti BBVA şubelerinden kolaylıkla yapabilirler.