Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bankalar Yeni Müşterilere Faizsiz Kredi İmkanı Sunuyor

Son dönemde pek çok banka, yeni müşterilerine faizsiz kredi fırsatı sunarak, hem kredi kullanımını teşvik ediyor hem vatandaşlarına güzel fırsatlar sunuyorlar. Akbank, Türkiye İş Bankası, Albaraka Türk, Garanti BBVA ve Yapı Kredi gibi bankalar yeni müşterilere faizsiz kredi imkanı sağlıyor.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 17:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bankalar Yeni Müşterilere Faizsiz Kredi İmkanı Sunuyor

Bankalar, yeni müşterilerini faizsiz krediyle karşılıyor!

Son dönemde pek çok banka, yeni müşterilerine faizsiz kredi fırsatı sunarak, hem kredi kullanımını teşvik ediyor hem vatandaşlarına güzel fırsatlar sunuyorlar. İşte faizsiz kredi veren o bankalar.

Faizsiz kredi nedir?

Faizsiz kredi, alınan kredinin sadece anaparasının geri ödendiği, faiz ödemesi yapılmayan bir kredi türüdür. Faizsiz kredi, ihtiyaç, taşıt, konut gibi farklı amaçlar için kullanılabilir.

Yeni müşterilere faizsiz kredi veren bankalar

Akbank, Türkiye İş Bankası, Albaraka Türk, Garanti BBVA ve Yapı Kredi gibi bankalar yeni müşterilerine faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Kredi miktarı, vade ve şartlar bankalara göre farklılık göstermektedir.

Faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Faizsiz kredi başvurusu yapabilmek için öncelikle ilgili bankanın yeni müşterisi olarak kaydolmanız gerekmektedir. Hesap açmak ve yeni müşteri olmak için bankanın mobil uygulamasını indirmeniz yeterlidir. Hesap açtıktan sonra ilgili bankanın faizsiz kredi kampanyasına başvurabilirsiniz. Başvurunuz kabul edilirse kredi tutarı hesabınıza yatırılır.