Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bankalar Arasında Yarış Kızıştı! O Banka Tam 15 Bin TL Promosyon Veriyor

Bankalar arasında yarış kızışıyor! Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yapı Kredi Bankası ile yapılan anlaşma sonucunda çalışanlara 15.000 TL promosyon ödemesi yapacak. Ağustos ayında hesaplara geçecek olan ödemeler, banka tarafından geri ödemesiz ve karşılıksız olarak verilecek.

Yayın Tarihi: 05.08.2023 11:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bankalar Arasında Yarış Kızıştı! O Banka Tam 15 Bin TL Promosyon Veriyor

Bankalar arasında yarış kızıştı!

Ağustos ayında da maaş promosyonlarına dair güncel gelişmeler, birçok birey tarafından büyük bir ilgiyle izlenmekte. Ayrıntılar haberimizde...

15 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, temmuz ayının son günlerinde maaş promosyonu hakkında açıklama yaparak, 15 bin Lira'lık bir promosyon verileceğini duyurdu. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda, Kulu Yapı ve Kredi Bankası ile yapılan 3 yıllık sözleşmeye göre, ağustos ayı içinde kişi başı 15.000 Lira promosyon ödemesinin gerçekleştirileceği belirtildi. Promosyondan yararlanan personelin tayini çıktığı takdirde geri ödeme yapılmayacağı ve yeni gelen personele de kalan aylar için promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Bu anlaşma kapsamında kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti alınmayacak ve hafta içi 9:00-16:00 saatleri arasında eft ve havale işlemleri için de ücret alınmayacaktır. Ayrıca, farklı kurumlarda da Ağustos ayında promosyon anlaşmalarının görüşmelerinin devam ettiği ve yeni duyuruların yapılması ihtimali belirtiliyor.

Emekliye 15.000 TL Ödeme Yapılacak!

Emekliye bir müjde daha geldi. Promosyon ücretleri 15.000 TL’ye yükseldi. Ağustos ayına özel yeni promosyon hesaplara yatmaya başlıyor. Ağustos ayında da emekli ve çalışanlara yönelik promosyon fırsatları hız kesmeden devam ediyor. Emekli maaş zammı sonrası bankalar promosyon ücretlerini artış yaparken bu defa da çalışanlar için güzel haber geldi. Çalışanlara yeni promosyon imkanı sağlanacak. Duyuru akşam saatlerinde yapıldı promosyon ücretleri arttırıldı. Tam 15.000 TL promosyon için detaylar belli oldu.

Emekli ve Çalışana Promosyon Müjdeleri Devam Ediyor

Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılan zam sonrası bankalarda harekete geçti ve peş peşe müjdeli haberleri duyurmaya başladı. Emekliler için promosyon ücretleri arttırıldı. Yeni promosyon miktarları 10.000 TL'ye kadar ulaştı. Bir yandan da çalışanlar için güzel haberler geliyor. Bu defa Konya Kulu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yapı Kredi Bankası ile anlaşma sağlandı. Yapılan anlaşma doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına rekor promosyon ücreti geldi. Yapılacak olan promosyon miktarının 15.000 TL'ye yükseldiği duyuruldu.

3 Yıllık Promosyon Anlaşması Sağlandı

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları için bir süredir Yapı Kredi Bankası ile görüşme halindeydi. Bugün gelen güzel habere göre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 15.000 TL promosyon ödemesi verilmesine karar verildi. Konu ile ilgili duyuru da yine ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından yapıldı. Yapılan ihaleler sonucunda Yapı Kredi Bankası ile anlaşma sağlandığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon ödemelerinin hesaplara yatacağı tarihi de paylaştı.

Ödemeler Ağustos Ayında Hesaplara Geçecek

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline Yapı Kredi Bankası tarafından verilecek olan promosyon ödemelerinin tarihleri belli oldu. Gelen son dakika bilgisine göre ödemeler ağustos ayı içinde çalışanların hesaplarına yatacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ödemelerin 15-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı çalışanlarının banka hesapları üzerinden yapılacağı belirtilirken aynı zamanda promosyonların tamamen geri ödemesiz ve karşılıksız olarak verileceği de bildirildi. Yine Yapı Kredi Bankası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları için özel kredi kampanyaları da oluşturdu. Düşük faizli kredi kullanmak isteyen çalışanlar başvuru yaparak Yapı Kredi'den özel faiz oranları ile kredi alma fırsatına da sahip olacak.