Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan ile Yollarını Ayırdı

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Bodrum FK ile oynadığı maçta 2-1 yenilen Bandırmaspor, Ersan Parlatan ile sözleşmesini feshetti. Konyaspor ise İlhan Palut'un yardımcısı Ersan Parlatan'a resmi teklif götürdü.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 01:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan ile Yollarını Ayırdı

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan ile Yollarını Ayırdı

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Bodrum FK ile oynadığı maçta 2-1 yenilen Bandırmaspor, Ersan Parlatan ile sözleşmesini feshetti. Bordo-beyazlılarda teknik direktörlük için UEFA-Pro lisansı olan 50 yaşındaki Taner Taşkın ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Taşkın, teknik direktörlük kariyerinde Turgutluspor, Menemen Belediye, Manisa Belediye, Manisaspor, Sarıyer, Amed SK, Samsunspor, Manisa BB, Van Spor FK, Tuzlaspor, Ankaraspor, A. Keçiörengücü, Sakaryaspor takımlarında görev aldı.

Konyaspor’a İlhan Palut’un Yardımcısı Geliyor!

Konyaspor’da teknik direktör arayışı devam ediyor. Yönetim, daha önce Konyaspor’da görev yapan İlhan Palut’un yardımcısı Ersan Parlatan’a resmi teklif götürdü. Geçtiğimiz günlerde Alexander Tanoviç ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı yönetim, Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın'a teklif götürmüş ancak henüz geri dönüş alamamıştı. Şimdi ise rotayı Parlatan'a çevirdi.

Bandırmaspor ile yollarını ayıran Parlatan'a resmi teklif sunuldu ve kararını önümüzdeki günlerde vereceği ifade edildi. Bandırmaspor bu sezon ligde oynadığı 9 resmi maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Konyaspor yönetimi ise henüz resmi bir anlaşma olmadığını belirtti.