Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bambaşka Biri Dizisi: Yönetmen, Senarist, Oyuncular ve Kanal

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini yaptığı Bambaşka Biri dizisinin senaryosunu Ethem Özışık yazıyor. Dizi, Pazartesi akşamları Fox Tv'de yayınlanacak ve başlama saati 20:00 olacak. Dizinin konusu, Hamdi Atılbay cinayetini araştıran savcı Leyla ile hırslı gazeteci Kenan'ın yollarının kesişmesi üzerine şekilleniyor. İlk karşılaşmaları Bambaşka Biri 1. bölümünde gerçekleşiyor. Kenan ve Savcı Leyla bir yemekte karşılaşıyor ve Kenan'ın laf atması üzerine Leyla, ona cevap veriyor. Kenan, Savcı Leyla'yı sorguya aldığında ilişkileri başlıyor. Dizide Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Uğur Uzunel, Polen Emre, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Berrin Arısoy ve Muttalip Müjdeci gibi birçok oyuncu yer alıyor. Dizi, Fox Tv'de yayınlanacak ve uyarlama değildir. 11 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanacak olan Bambaşka Biri dizisinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gördü. İzleyiciler, dizinin hikayesini ve oyunculuk performanslarını beğendi. Dizi, ormanda işlene

Yayın Tarihi: 05.09.2023 10:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bambaşka Biri Dizisi: Yönetmen, Senarist, Oyuncular ve Kanal

Bambaşka Biri Dizisi: Yönetmen, Senarist, Oyuncular ve Kanal

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini yaptığı Bambaşka Biri dizisinin senaryosunu Ethem Özışık yazıyor. Dizi, Pazartesi akşamları Fox Tv'de yayınlanacak ve başlama saati 20:00 olacak.

Dizinin konusu, Hamdi Atılbay cinayetini araştıran savcı Leyla ile hırslı gazeteci Kenan'ın yollarının kesişmesi üzerine şekilleniyor. İlk karşılaşmaları Bambaşka Biri 1. bölümünde gerçekleşiyor. Kenan ve Savcı Leyla bir yemekte karşılaşıyor ve Kenan'ın laf atması üzerine Leyla, ona cevap veriyor. Kenan, Savcı Leyla'yı sorguya aldığında ilişkileri başlıyor.

Bambaşka Biri Dizisi Oyuncuları

Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Uğur Uzunel, Polen Emre, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Berrin Arısoy ve Muttalip Müjdeci

Bambaşka Biri Dizisi Hangi Kanalda?

Bambaşka Biri dizisi Fox Tv'de yayınlanacak.

Bambaşka Biri Dizisi Uyarlama mı?

Bambaşka Biri dizisi uyarlama değildir.

11 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanacak olan Bambaşka Biri dizisinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gördü. İzleyiciler, dizinin hikayesini ve oyunculuk performanslarını beğendi.

Bambaşka Biri Dizisi Konusu

Ormanda işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, gazeteci Kenan ile savcı Leyla'nın yollarının kesişmesine neden olur. Ancak bu cinayet, sadece onların aşklarını değil, aynı zamanda hayatlarıyla ilgili bildikleri doğruların da yıkılacağının habercisidir.