Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Balıkesir'de Silahlı Saldırı: İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Hayatını Kaybetti

Balıkesir'in Marmara ilçesinde ilçe tarım müdür vekili, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 20:49
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 20:49

Balıkesir'de Silahlı Saldırı: İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Hayatını Kaybetti

Balıkesir'de Trajedi: Tarım Müdür Vekili Hayatını Kaybetti

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Bu trajik olay, Marmara Adası'ndaki tarım müdürlüğünde gerçekleşti.

Silah Sesleri Durumu İlgili Makamlara Bildirdi

Olayın gerçekleştiği esnada, çevredeki vatandaşlar silah seslerini duyunca durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, müdür vekilini makam odasında hareketsiz olarak buldu.

Olayın Sonrası ve Gelişmeler

Tabancayla vurularak hayatını kaybeden Yakupoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili olarak, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen S.A.'nın yakalanması için güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı çalışmalar başlatıldı.

Kaymakam'dan Başsağlığı Mesajı

Marmara Kaymakamı Elif Çelik, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve Yakupoğlu'nun ailesine başsağlığı diledi. Bu talihsiz olay, yerel halkta derin bir üzüntü yarattı.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında...

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Yakupoğlu'nu makam odasında hareketsiz buldu.