Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bakanlık’tan personel alım ilanı yayımlandı! 9 kadroda KPSS şartı da aranmayacak!

Bakanlık, 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı aranmayacak. Ticaret Bakanlığı, bünyesindeki eleman eksikliğini gidermek ve iş gücünü arttırmak amacıyla 15 sözleşmeli personel alacak. Başvurular https://www.turkiye.gov.tr/ticaret-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim adresi üzerinden yapılacak.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 12:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bakanlık’tan personel alım ilanı yayımlandı! 9 kadroda KPSS şartı da aranmayacak!

Bakanlık’tan personel alım ilanı yayımlandı! 9 kadroda KPSS şartı da aranmayacak!

O Bakanlık personel alımı yapacağını duyurdu. 9 farklı kadroda personel alım ilanını yayımlayan Bakanlık adaylarda KPSS şartı aramayacağını belirtirken tüm şartları da ilanında açıkladı.

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacak

Ticaret Bakanlığı yayımladığı ilan ile bünyesine yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımladığı ilan ile bünyesindeki çalışan eksikliğini gidermek için yeni personel alımı yapacağını duyuran Bakanlık şartları da tek tek açıkladı. Ticaret Bakanlığı kurum bünyesindeki eleman eksikliğini ve iş gücünü arttırmayı hedeflediğini duyurdu. Yapılan açıklama kapsamında farklı kadrolarda 15 sözleşmeli personel alımı yapacağını da belirtti.

Başvuru şartları

Ticaret Bakanlığı alımını yapacağı personellerin başvuru detaylarını da açıklamalarında belirtti. Bu kapsamında yapılacak personel alımları için başvuruların https://www.turkiye.gov.tr/ticaret-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim web adresi üzerinden yapılacağı açıklamalarda adaylara belirtildi. Başvuru şartlarını sağlayan adayların hızlı bir şekilde başvuru işlemlerini yapması gerektiği de açıklamalarında vurguladı.