Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bakan Yardımcısı Çoştu'dan Terör Saldırısına Tepki: 'İlerlemenin Önü Kesilemez'

Zekeriya Çoştu, TUSAŞ'taki terör saldırısını kınayarak, Türk halkının kararlılığının asla sarsılamayacağını vurguladı.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 12:20
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 12:20

Bakan Yardımcısı Çoştu'dan Terör Saldırısına Tepki: 'İlerlemenin Önü Kesilemez'

Bakan Yardımcısı Çoştu, TUSAŞ'taki Terör Saldırısını Kınadı

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, TUSAŞ'ta gerçekleşen terör saldırısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çoştu, bu tür saldırıların Türk halkını sindirmeyeceğini vurgulayarak, "Saldırılar Türk halkını sindiremez ve ilerlememizi durduramayacak." ifadelerini kullandı.

Terörizmin Toplum Üzerindeki Etkisi

Çoştu, terörizmin her zaman toplumların istikrar, gelişim ve refahını hedef aldığını belirterek, "Terörizm, insanların kararlılığını sarsmayı amaçlayan bir tehdittir." şeklinde konuştu. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) işbirliği ile düzenlenen GO! GLOBAL Türkiye Summit'te yaptığı konuşmalarda, terör saldırısını şiddetle kınadığını dile getiren Çoştu, hayatını kaybedenler için rahmet, yaralananlar içinse acil şifalar diledi.

Dayanışmanın Önemi

Bakan Yardımcısı, bu tür saldırılara karşı en iyi yanıtın dayanışma içinde dik durmak olduğunu belirterek, "Türkiye, son 20 yılda önemli bir ilerleme kaydetmiştir ve bu ilerleme kimse tarafından durdurulamayacaktır." ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) /...

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) / Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) Dijital Çalışma Grubu’nun hayata geçirdiği GO! GLOBAL Türkiye Summit'e katılarak konuşma yaptı.