Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bakan Kacır, TUSAŞ'taki Terör Saldırısında Yaralananları Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, TUSAŞ'taki saldırıda yaralananları ziyaret ederek milli savunma sanayisinin gücünü vurguladı.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 18:48
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 18:56

Bakan Kacır, TUSAŞ'taki Terör Saldırısında Yaralananları Ziyaret Etti

Bakan Kacır, TUSAŞ'taki Yaralıları Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ)'a yönelik terör saldırısında yaralanan bireyleri Bilkent Şehir Hastanesinde ziyaret etti.

"Tam Bağımsız Türkiye İçin Devam Edeceğiz"

Bakan Kacır, burada yaptığı açıklamada, "Allah'ın izniyle biz, milli savunma sanayimiz için, tam bağımsız Türkiye için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 3 bin 500’e yakın firmamız ve 90 binden fazla çalışanımızla birlikte yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Bakan, yaralıların hızla iyileşmesini sağlamak için çaba gösteren sağlık profesyonellerine de teşekkür ederek, şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Kacır, TUSAŞ işletmesinde çalışanlarla görüşerek, onların da kararlılık ve azimle çalıştıklarını gözlemledi.

"Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz"

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, "Bu tür saldırılar asla bizleri yıldırmayacak. Biz, masalarımızda, tezgahlarımızın başında çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız tam bağımsız bir Türkiye için vatan savunmasını sağlamak." dedi.

Selçuk Bayraktar’ın Vurgu Yaptığı Değerler

İnsanların mücadele azmi ve kararlılığı konusuna değinen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, milletin asil ruhunun bu olaylarla bir kez daha gün yüzüne çıktığını belirtti. Bayraktar, "Tam bağımsız ve müreffeh Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Yaralılara acil şifa dileyen Bayraktar, milli teknoloji hamlesi hedeflerine ulaşıncaya kadar mücadelelerine son nefeslerine kadar devam edeceklerini vurguladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyarette, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyarette, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.