Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bahşılı Belediyesi Memur Alımı İlanı

Bahşılı Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı eğitim seviyelerine sahip 2 memur alımı gerçekleştirilecektir. Alım, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak yapılacak olup, 2 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Başvurular Kasım ayı içerisinde yapılabilecektir.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 14:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bahşılı Belediyesi Memur Alımı İlanı

Bahşılı Belediyesi Memur Alımı İlanı

Belediye memur alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Bugün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Bahşılı Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı eğitim seviyelerine sahip 2 Memur alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Belediye Memur alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak Sınav yönetmeliği ile 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı gerçekleştirilecek.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Bahşılı Belediyesi tarafından yayımlanmış olan Memur alımı ilanına göre Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere 11. Dereceli kadroda;

  • 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (1 Ön Lisans ve 1 Lisans) alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Bahşılı Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 48. Maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda 'Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak' gibi şartlar aranacaktır.

Başvuru Özel Şartları Nedir?

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunda belirtilen şartları taşımak, En az B Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak, 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte belirtilen şartları taşımak, ÖGG kimlik kartına sahip olmak gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Güvenlik Görevlisi alımı için adaylar başvurularını Kasım ayı içerisinde gerçekleştirecekler. Buna göre başvuru için İstenen belgelerin temin edilmesi ile birlikte şahsen başvuru yapılacak.

Başvuru Tarihleri:

15 - 17 Kasım 2023

Başvuru Adresi:

Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi no:23 Bahşılı / KIRIKKALE