Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bahar Candan'ın Deprem Paylaşımı Sosyal Medyada Tepkilere Neden Oldu

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrası Bahar Candan'ın yaptığı skandal paylaşım sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Candan'ın deprem ile ilgili yaptığı müstehcen paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Bir vatandaşın şikayeti üzerine Candan hakkında soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 22:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bahar Candan'ın Deprem Paylaşımı Sosyal Medyada Tepkilere Neden Oldu

Kahramanmaraş Depremleri ve Türkiye'nin Birlik Olması

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat günü yaşanan ve birçok şehirde büyük yıkıma sebep olan depremler sonrası tüm Türkiye, tek yürek olup depremzedeler için seferber oldu. O günlerde sosyal medya fenomeni Bahar Candan skandal bir paylaşıma imza attı.

Bahar Candan'ın Skandal Paylaşımı

Candan'ın deprem ile ilgili yaptığı bu paylaşım, sosyal medyada tepkilere neden oldu. Ünlü fenomen sosyal medya hesabında müstehcen bir kıyafetle çekilmiş fotoğrafını paylaşıp 'Ben ve ayıcığım deprem için çok üzgünüz, size yardım etmek için elimizden geleni yapacağız' diye yazdı. Sosyal medya kullanıcıları, Bahar Candan'ın bu paylaşımına adeta ateş püskürdü.

Tepkiler ve Özür Mesajı

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Candan'a 'Üzüntünü bu pozla mı belli ediyorsun?', 'Mahalle yanarken sen', 'İnsanların kayıplarına böyle mi destek oluyorsun?' ve 'Takipten çıkmanın vakti geldi' gibi sayısız yorum yapıldı. Sosyal medyada tepkilere neden olan paylaşım sonrası Candan özür mesajı içeren başka bir paylaşım yapsa da inandırıcı olamadı.

Soruşturma ve Cezalandırma Talebi

Bir vatandaş CİMER'e başvurarak Candan'ın milli yas ilan edilen bu felaketle dalga geçtiği için cezalandırılmasını talep etti. Emniyet tarafından kimlik tespiti yapılan fenomen hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçundan soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kahramanmaraş Depremleri ve Türkiye'nin Birlik Olması

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen korkunç depremler 50 binden fazla kişinin yaşamını yitirmesine neden olmuştu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin haberi alanlar ya yardıma koşmuş ya da en içten dilekleriyle paylaşımda bulunmuştu. Bahar Candan ise oyuncak ayıcığıyla üst kısmı çıplak fotoğraf paylaşmış ve tepkilerin odağı olmuştu. CİMER'e şikayet edilen sosyal medya fenomeni hakkında soruşturma açıldı.