Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aysun Kayacı'nın Tatil Keyfi Bodrum'da

Türkiye'nin en popüler isimleri arasında yer alan Aysun Kayacı, tatil için Bodrum'u tercih etti. Güzelliğiyle dikkat çeken Kayacı, neredeyse gün boyu suda kaldı. Ünlü isim, önceki gün Türkbükü'nde bulunan evinin iskelesinde objektiflere yansıdı. Dans eden ve güneşlenen Kayacı, botoks yaptırdığı görüldü. Aysun Kayacı, uzun süredir kameralardan uzak bir şekilde yaşamını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 27.07.2023 10:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Aysun Kayacı'nın Tatil Keyfi Bodrum'da

Aysun Kayacı'nın Tatil Keyfi Bodrum'da

Türkiye'nin en popüler isimleri arasında yer aldığı dönemde, 2012 yılında Efe Kapancı ile nikâh masasına oturup İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşen Aysun Kayacı, Haziran 2022'de Türkiye'ye gelmişti. Ünlü isim, tatil için Bodrum'u tercih etmiş, kızıyla birlikte deniz keyfi yapmıştı. Güzelliğiyle dikkat çeken Kayacı, neredeyse gün boyu suda kalmıştı. Bir hayli neşeli olduğu görülen Kayacı'nın yanında yardımcıları da vardı. Siyah bikini tercih eden Kayacı, denizden sonra güneşlenmişti.

Bu yaz da Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'a gelen Aysun Kayacı, önceki gün Türkbükü'nde bulunan evinin iskelesinde objektiflere yansıdı. 'Zehirli Çiçek', 'Çat Kapı', 'Doktorlar', 'Sessiz Gemiler' ve 'Gece Gündüz' dizilerinde kamera karşısına geçen 44 yaşındaki eski model, tatilde arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirdi. Efe Kapancı ile evliliğinden Maya adında bir çocuğu olan ünlü isim, iskelede dans edip, kurtlarını döktü. Arkadaş grubuyla yarım saat suda kaldıktan sonra gözlerden kaybolan tescilli güzelin, botoks yaptırdığı görüldü. Aysun Kayacı, her adımıyla magazin gündeminden düşmediği günlerin aksine uzun süredir kameralardan uzak bir şekilde yaşamını sürdürüyor.

Aysun Kayacı Kimdir?

Aysun Kayacı, 20 Mayıs 1979 yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldi. Babası Selahattin Kayacı, annesi ise Asuman Kayacı. Canan isminde bir kız kardeşi var. Aslen İstanbullu olan ünlü, 43 yaşında. Aysun Kayaca İstanbul'da bulunan Yeditepe Üniversitesi'nde tarih bölümü okudu. 2009 yılında okulundan mezun olan Aysun Kayacı, daha sonra oyunculuk ve mankenlik yapmaya başladı.

Aysun Kayacı'nın Projeleri

Aysun Kayacı, 'Zehirli Çiçek', 'Çat Kapı', 'Kısık Ateşte 15 Dakika', 'Doktorlar', 'Çat Kapı', 'Şeytanın Pabucu', 'Sessiz Gemiler', 'Cuma'yla Kalsa' ve 'Artı 18' gibi projelerde yer almıştır.

Aysun Kayacı'nın Özel Hayatı

Aysun Kayacı, 27 Ekim 2012 yılından beri bankacılık yapan Efe Kapancı ile evlidir. Günümüzde Londra'da yaşayan çiftin Maya isminde bir kız çocukları vardır.

Aysun Kayacı'nın Sözleri

Aysun Kayacı yıllardır unutulmayan ve sürekli hatırlatılan 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' sözleriyle hafızalara kazındı. Kayacı geçtiğimiz yıllarda bu sözün sürekli gündeme gelmesine dair şunları demişti: 'Söylediğim an pişman oldum. Ülkemi ve ülkenin insanlarını çok seviyorum.'