
Aydın'da Yeşil Reçeteli İlaç Operasyonu
Aydın ve Ordu illerinde, usulsüz yeşil reçeteli ilaçlarla ilgili bir operasyon gerçekleştirildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı olarak yeşil reçeteye tabi ilaçların reçete edilmesine yönelik çalışmalar yaptı.
Baskınlar Eş Zamanlı Gerçekleşti
Belirlenen adreslere yönelik olarak eş zamanlı düzenlenen baskınlar sonucunda, 5 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınanlar arasında tıbbi sekreter A.B.K. (42), A.S.E. (35), röntgen teknisyeni Y.G. (52) ve diğer şüpheliler B.B.G. (26) ile S.G. (20) yer aldı.
Devam Eden Soruşturma
Yakalanan şahıslarla ilgili soruşturma süreci devam ederken, operasyonda ele geçirilen malzemelerle ilgili detaylar da araştırılıyor.
Aydın ve Ordu'da, usulsüz yeşil reçeteli ilaç operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Aydın ve Ordu'da, usulsüz yeşil reçeteli ilaç operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.