
Aydın'da Silahlı Yaralama Olayı
Aydın'ın Germencik ilçesinde tartışma sonucu iki aile üyesini silahla yaralayan şahıs gözaltına alındı.
Tartışma ve Yaralama
Olay, Yedieylül Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, S.Y. (36) ile kardeşi G.Y. (34) ve yengesi M.Y. (30) arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. S.Y, bu sırada tabancayla kardeşini ve yengesini bacaklarından vurdu.
Polemis Sağlık Ekipleri Olay Yerinde
Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralıları hızlı bir şekilde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Alınan bilgilere göre, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Gözaltı Süreci
Olay sonrası S.Y. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın'ın Germencik ilçesinde tartıştığı kardeşi ile yengesini silahla yaralayan kişi gözaltına alındı. Ekipler olay yerinde çalışma yaptı.