Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ayçiçek Yağı Alana Bir Bedava! Sıvıyağ Stoğunuzu Şimdi Doldurun!

Ayçiçek yağı fiyatları düşüyor! Carrefour'da Kırlangıç 1 litrelik yağlar 2 al 1 öde fırsatıyla! Dalgalanan dolar kuru ve yükselen enflasyon sıvıyağ fiyatlarını etkiledi. Carrefour, ayçiçek yağı kampanyasıyla müşterilerini sevindiriyor. Dev zam öncesi müthiş kampanya! Ayçiçek yağında 2 al bir öde kampanyası... Ülkemizdeki büyük zincir marketlerden biri olan Carrefour, Kırlangıç 1 litrelik ayçiçek yağında kampanya yaptı.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 00:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ayçiçek Yağı Alana Bir Bedava! Sıvıyağ Stoğunuzu Şimdi Doldurun!

Ayçiçek Yağı Fiyatları Düşüyor! Carrefour'da Kırlangıç 1 litrelik yağlar 2 al 1 öde fırsatıyla!

Sağlıklı beslenmek için kaçırmayın! Stoklarla sınırlı, hemen alın!

Dalgalanan Dolar Kuru ve Yükselen Enflasyon Sıvıyağ Fiyatlarını Etkiledi

Türkiye'deki dolar kurundaki dalgalanmalar ve yükselen enflasyon, gıda maddelerinin maliyetlerine ardışık zamlar getirdi. Bu zamların en çok hissedildiği ürünlerden biri de sıvı yağ oldu.

Carrefour, Ayçiçek Yağı Kampanyasıyla Müşterilerini Sevindiriyor

Ülkenin önde gelen süpermarket zincirlerinden biri olan Carrefour, Kırlangıç marka 1 litrelik ayçiçek yağında önemli bir kampanya başlattı. Carrefour tarafından yapılan duyuruya göre, Kırlangıç 1 litrelik ayçiçek yağı 53.50 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ayrıca, bu ayçiçek yağı için 2 al 1 öde gibi bir kampanya da uygulanmaktadır.

Dev zam öncesi müthiş kampanya! Ayçiçek yağında 2 al bir öde kampanyası...

Mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemelerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan berri gündemdeki yerini koruyor. Vatandaş ise marketleri takip edip ucuz ayçiçek yağını alma peşinde. O marketten ise ayçiçek ile ilgili güzel bir indirim haberi kaldı. Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyacı olan sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdinde. Marketlere akın eden vatandaşlar ise sıvı yağ stoklarını eritmişti. Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen sıvı yağlarla ilgili flaş gelişme yaşandı.

Ülkemizdeki büyük zincir marketlerden biri olan Carrefour, Kırlangıç 1 litrelik ayçiçek yağında kampanya yaptı.

Carrefour'un yaptığı açıklamaya göre Kırlangıç 1 litrelik ayçiçek yağı 53.50 TL 'den satışa çıkardığını duyurdu. Üstelik Kırlangıç ayçiçek yağında 2 al 1 öde kampanyası var.