Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ayberk Koçar: Aliye'nin Arda'sı Yeniden Ortaya Çıktı

Aliye dizisindeki rolüyle yıldızını parlatan Ayberk Koçar, uzun bir süre ekranda yer almadı. Ancak şimdi yeni bir hayat düzeni kurmuş durumda. Mimarlık alanında çalışan Koçar, oyunculuğu hiçbir zaman bırakmamış ve hala setlere dönmek istiyor.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 20:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ayberk Koçar: Aliye'nin Arda'sı Yeniden Ortaya Çıktı

Ayberk Koçar, Aliye dizisindeki rolüyle yıldızını parlatmıştı

Ayberk Koçar, Aliye dizisindeki rolüyle yıldızını parlatmıştı. Aliye'nin Arda'sı olarak tanınan Ayberk Koçar, daha sonra pek çok projede rol almıştı. Uzun zamandır ekranda yer almayan Ayberk Koçar, yıllar sonra ortaya çıktı. Habertürk'e röportaj veren genç isim, kendisine yepyeni bir hayat düzeni kurdu.

Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Koçar, şimdilerde bir mimarlık şirketinde çalışıyor

Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Koçar, şimdilerde bir mimarlık şirketinde çalışıyor. Aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Çalışmaları Bölümü'nde yüksek lisans yapıyor.

Oyunculuk okumamamın sebebi aslında sektöre çocukluktan girmem oldu

Oyunculuk okumamamın sebebi aslında sektöre çocukluktan girmem oldu. Bana daha ben çok küçükken hep büyüklerim kendimi sadece oyunculuğa bağlamamam gerektiğini tembihledi. Hepimiz biliyoruz ki sektörde ne kadar iyi olsa da iş bulamayan insanlar var. Ben de aslında kendimi garantiye almak adına başka bir bölüm okudum ki çalışıp para kazanabilecek durumda olayım her zaman.