Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ay Sonunu Getiremeyen Emekliye 3600 TL İlaç Gibi Gelecek Ödeme

PTT ve Aktif Bank emekli bankası olma yolunda ilerliyor. PTT tarafından emekliye 3600 TL ek ödeme detayları belli oldu. Emekli kendi refahına en uyan banka ile 3 yıl maaş alma mutabakatı imzalarken, bankalar da gerek emekli promosyon ödemeleri gerekse de artı kampanyaları ile emekliyi cezbediyor. PTT'de emekli promosyonu veren bankalar gibi emekli kapma yarışına dahil olmuş gibi duruyor.

Yayın Tarihi: 03.08.2023 13:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ay Sonunu Getiremeyen Emekliye 3600 TL İlaç Gibi Gelecek Ödeme

PTT ve Aktif Bank emekli bankası olma yolunda

PTT ve Aktif Bank, emekli bankası olma yolunda ilerliyor. PTT tarafından emekliye 3600 TL ek ödeme detayları belli oldu. 2017 senesinden beri süregelen emekli promosyonu kampanyaları hala daha emeklinin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Emekli kendi refahına en uyan banka ile 3 yıl maaş alma mutabakatı imzalarken, bankalar da gerek emekli promosyon ödemeleri gerekse de artı kampanyaları ile emekliyi cezbediyor. PTT'de emekli promosyonu veren bankalar gibi emekli kapma yarışına dahil olmuş gibi duruyor. PTT emekli promosyonu araştırması özellikle de emekli maaşına yapılan zam sonrasında bir üst kademeye çıkan ve maaş aralığı değişen emekli tarafından araştırılıyor.

Emekliye yapılan kademeli artış zammı

Temmuz ayında emekliye yapılan kademeli artış zammı, emeklinin hayallerini rafa kaldırırken, emekli de ek ödemeler ile günü kurtarıyor. Borcu harcı olan emekli kredilere yönelirken, bankalar da türlü türlü kampanyaları ile dikkatleri üzerine topluyor. PTT'de emekli promosyonu veriyor. Özel bankaların verdiği promosyon ödemeleri bir tık ileride seyrederken, kamı bankaları ile birlikte PTT'de peşi sıra takip ediyor. PTT'de Ağustos ayı emekli promosyonu güncellemesini sundu. Bu kapsamda Ağustos ayın promosyon miktarlarını merak eden ve bankasını değiştirmek isteyen emekli, araştırmaya koyulmuş gibi duruyor. PTT emekli promosyonu Ağustos ayına girilmesine 1 gün kala emekli PTT emekli promosyonu miktarlarını araştırıyor. Peki PTT emekli promosyonu ne kadar veriyor? Emekli promosyonundan faydalanabilmek için 3 yıl maaş alma sözü imzalanması gerekmektedir. 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş almak isteyen emekli, promosyon miktarı en fazla olan banka ile anlaşma sağlarken, artı kampanya sunan bankalar da ek olarak avantajlı konuma giriyor. PTT'den maaş alma sözü imzalayan emekli 3600 TL ek ödeme almaya hak kazanıyor. Ocak ayında başlatılan PTT emekli promosyon kuralları ve miktarları aynı şekilde devam ediyor. PTT promosyonundan faydalanmak için tek koşul resmi internet sitesinde ''başvurunun yapıldığı tarihte Bankamızda açık kredisi olması ve açık kredilerinde 60 gün üzerinde gecikme bulunmaması gerekmektedir.''

Aktif Bank ödemeleri ile devam eden emekliye özel promosyon

Aktif Bank ödemeleri ile devam eden emekliye özel 3600 TL promosyon ödemesinin yıl sonuna kadar devam edeceği belirtiliyor.