Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Avatar Atakan'dan Açıklama Geldi! Survivor 2024'de Neden Olmadığını Herkese Duyurdu!

Survivor tarihinin unutulmaz isimlerinden Avatar Atakan, Survivor 2024 All Star sezonunda yer almayacağını açıkladı. Atakan, sinemaya ağırlık vermek istediğini belirtti ve bu sezonu heyecanla takip edeceğini söyledi. Atakan'ın sporculuk kariyeri ve oyunculuk deneyimleri de dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 14:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Avatar Atakan'dan Açıklama Geldi! Survivor 2024'de Neden Olmadığını Herkese Duyurdu!

Avatar Atakan'dan Açıklama Geldi! Survivor 2024'de Neden Olmadığını Herkese Duyurdu! İşte O Açıklamalar!

Survivor tarihinin unutulmaz isimlerinden biri olan ve 'Avatar' lakabıyla tanınan Atakan Arslan, bu sene gerçekleşecek Survivor 2024 All Star sezonunda yer almayacağını açıkladı. Sporcu kimliği ile tanınan Atakan'dan açıklama detayları...

Avatar Atakan, yaptığı açıklamada, 'Ben bu sezon Survivor'a katılmadım çünkü sanatsal kariyerime ve özellikle sinemaya ağırlık verdim. Şampiyonluk benim için büyük bir onurdu, şimdi ise farklı alanlarda kendimi kanıtlama vakti.' dedi ve ekledi: 'Bu sezon Survivor'da kimin kazanacağını ben de merakla bekliyorum. Büyük bir sürpriz olabilir, heyecanla takip edeceğim.'

1989 Sivas doğumlu olan ve spor hayatına basketbolla başlayan Atakan, genç yaşta dövüş sporlarına yöneldi. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırarak giren Atakan, Muay Thai ve kick boks alanında ulusal ve uluslararası arenalarda ün kazandı. Kariyerinde birçok önemli başarıya imza atan sporcu, 2011 yılında Muay Thai Dünya Şampiyonu oldu ve ülkesine bu alandaki ilk altın madalyayı kazandıran isim olarak tarihe geçti.

Atakan, sadece sporla sınırlı kalmayıp, oyunculuk kariyerinde de adımlar attı. Söz dizisinde Zafer karakteriyle ekranlara gelen Atakan, şimdi ise sinema ile yoluna devam etme kararı aldı. Özel hayatında da mutluluğu yakalayan Survivor şampiyonu, 2017 yılında uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Serap Korkmaz ile dünyaevine girdi ve Leon Aslan adında bir oğlu oldu.

Atakan'ın yeni projeleri merakla beklenirken, onun sporcu kimliğinden sanat dünyasına uzanan bu yolculuğu, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Survivor 2024 All Star sezonu ise Atakan'ın yokluğunda, onun da dediği gibi, büyük sürprizlere gebe.