Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Auto King, Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi Olmayı Başardı

Auto King, Tesla işbirliğiyle Türkiye'de 'Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi' unvanını kazanarak, elektrikli araç sahiplerine hizmet verecek.

Yayın Tarihi: 30.07.2024 13:28
Güncelleme Tarihi: 30.07.2024 13:28

Auto King, Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi Olmayı Başardı

Auto King'Den Önemli Bir Adım: Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi

Auto King, yaptığı işbirliği ile "Tesla Onaylı Hasar Onarım Merkezi" (TABS) unvanını aldı. Şirket, bu sayede Türkiye'deki Tesla sahiplerine kaliteli hizmet sunma hedefini güdüyor.

Serkan Süer'den Değerlendirme

Auto King Genel Müdürü Serkan Süer, konuyla ilgili olarak; "Otomotiv sektöründe elektrikli ve hibrit araçların üretimi hızla değişim geçiriyor. Bu değişikliğe Türkiye'de de tanık oluyoruz. Biz de bu alanda önemli adımlar atmaya başladık" dedi.

Hizmet Alanı Genişliyor

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalara göre, Türkiye’de Tesla sahibi sayısı 15 bine yaklaşırken, Auto King öncelikle İstanbul Kartal'daki servis merkezinde hizmet verecek. Diğer servis merkezlerinde de benzer hizmetleri yaygınlaştırmak için Tesla ile görüşmelerini sürdürüyor.

Auto King Akademi İle Eğitimler

Auto King ayrıca, elektrikli araçların bakımında daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla Auto King Akademi aracılığıyla personeline düzenli eğitimler vermekte. Uluslararası akredite firmalarla işbirliği yaparak bu alandaki yetkinliğini artırmayı hedefliyor.

Hedef: Güvenilir Servis

Süer, söylemlerini şu şekilde sürdürdü: "Amacımız, elektrikli araç pazarında tüm müşteri ve paydaşlarımıza en güvenilir, hızlı ve hesaplı bakım-onarım hizmetini sunmak. Bunu sağlamak için bayilerimizi eğitecek ve kısa süre içinde tüm Türkiye'de hizmet vermeyi planlıyoruz."