Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ATV, Yeni Sezon Öncesi Bir Dizisi İçin Final Kararı Verdi

ATV, yaz ayları için yayınladığı dizilerden biri için final kararı verdi. Yeni sezon öncesinde final kararları hızla gelmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 21:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

ATV, Yeni Sezon Öncesi Bir Dizisi İçin Final Kararı Verdi

ATV'nin Yeni Sezon Planları

Çok sayıda dizinin seyirci ile buluştuğu sezonun sona ermesinin ardından yaz ayları geldi. Aynı şekilde yaz ayları için de pek çok yapımı seyirci ile buluşturan televizyon kanalları, birbirinden farklı dizileri seyircisinin kantarına çıkardı. O kanallardan biri olan ATV ekranları yaz ayları için hem Üvey Anne hem de Vermem Seni Ellere isimli iki diziyi ekrana getirmeye başlamıştı.

ATV bir dizi için final kararı verdi. Pek çok yeni dizinin seyirci karşısına çıktığı son iki aydır seyirciden onay alan diziler olduğu gibi reytingde sınıfta kalan diziler de oldu. Sadece kötü reyting değil, aynı zamanda yaz ayları için planlandığı için hikayesi kısa olan bazı diziler de ekranlardan ayrılmak için hazırlıklara başladı.

Yeni Sezon Hazırlıkları

Yeni sezon hızla yaklaşırken, yeni sezon öncesinde final kararları da peş peşe gelir oldu. Bugün ATV ekranları bir dizisi için final kararı verdiğini duyurdu. İşte o dizi...