Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ateş Kuşları Yeni Bölümüyle Ekranlara Geliyor

Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral ve Burak Tozkoparan'ın paylaştığı Ateş Kuşları ikinci sezonu ile ekranlara geliyor. Ateş Kuşları bu akşam ATV yayın akışında yer alıyor. Ancak yeni bölümünün milli yas sebebiyle yayınlanmama ihtimali bulunuyor. Eğer yayınlanmazsa, yeni bölümün 27 Ekim Cuma günü yayınlanması bekleniyor. Son bölümde Kara'nın hayata tutunma çabası, aile hesaplaşmaları ve aşk üçgeni gibi olaylar işleniyor.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 18:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ateş Kuşları Yeni Bölümüyle Ekranlara Geliyor

Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral ve Burak Tozkoparan'ın paylaştığı Ateş Kuşları ikinci sezonu ile ekranlara geliyor.

Televizyon izleyicileri dizinin yeni bölümü için geri sayıma başlamışken; Ateş Kuşları bugün var mı, yok mu? sorusu araması sıklaştı. İşte, konuya ilişkin detaylar...

ATEŞ KUŞLARI BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

Ateş Kuşları dizisi bu akşam ATV yayın akışında yer alıyor. Ancak Ateş Kuşları yeni bölümünün milli yas sebebiyle yayınlanmama ihtimali bulunuyor.

ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin 28. yeni bölümü bu akşam yayın akışında yer alıyor. Ancak yayınlanmaması durumunda Ateş Kuşları yeni bölümün 27 Ekim Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kara hayata tutunabilecek mi? Ölmek için yaşamış birinin elinden ölümü çekip alırsanız ne olur? Kara, yaşaması için ona bir sebep vermek isteyen Gülayşe'nin uzattığı eli, tutacak mı? Altı köksüz yeniden bir arada! Kara, Köksüzler'in yüreğinde bıraktığı yarası hala kanasa da, şimdi içinde Ali'den bir parça taşır. Ve sonunda ondan aldıkları canı zorla geri veren kardeşleriyle yüzleşir. Bu hesaplaşma geleceğe dair umut verir ancak 23 yıllık yaranın izinin geçmesi ne kadar sürer? Bir yanında Hüma, öbür yanında savcı Sare Zıpkın'ın, Sare'ye sarılmaları ama bir yandan da Hüma'nın peşinden koşması soru işaretleri yaratır. Zıpkın bir an önce kararını vermelidir çünkü sevgiye ihanet sokak çocuğu raconuna aykırıdır! Ben hak etmediğimi seviyorum! Gülayşe'nin bir başkasıyla nikahlı görmek Barbar'ı gerçeklerle yüzleştirir. Bu durum sabrını zorlarken bir türlü söz geçiremediği kalbini de alır, Nizam amcasıyla dertleşmeye gider. Ancak Gülayşe'nin Çatal ile hesaplaşmasına engel olmasıyla Barbar'ın sabır taşı çatlar. Delirmiş bir Barbar neler yapabilir?