Ateş Kuşları 29. Bölüm Özeti: Çatal'ın Demans Olmasıyla Barbaros'un Dünyası Sarsılıyor

Ateş Kuşları 29. bölümünde Çatal'ın demans olmasıyla Barbaros'un dünyası sarsılırken, Köksüzler ve Gülayşe ona destek olur. Ali kimliğinin peşine düşer ve Mercan'a olan aşkını sorgular. Mercan ise Gülayşe'ye hesap sorar. Nazmiye'nin oyunlarıyla gergin anlar yaşanırken, Gülayşe ve Barbaros'un aşkı zor zamanlarda bile devam eder.

Ateş Kuşları 29. Bölüm Özeti: Çatal'ın Demans Olmasıyla Barbaros'un Dünyası Sarsılıyor

Ateş Kuşları 29. Bölüm Özeti

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir beğeniyle seyredilen Ateş Kuşları 29.bölümüyle 3 Kasım Cuma tarihinde saat 20.00’de ATV'de yayına girecek. Ateş Kuşları'nda bu hafta Çatal’ın demans oluşu ile Barbaros’un tüm dünyası başına yıkılırken Köksüzler ise ona destek olur. Tüm bu olaylar yaşanırken Mercan da Gülayşe’ye hesap sorar.

Köksüzler ve Gülayşe, Barbaros’a Destek Oluyor!

Çatal tam da suçlarının bedelini ödemek üzere hapishaneye düşmüşken beyninde bir pıhtı atması sonucunda demans olur ve evde bakıma muhtaç bir hastaya dönüşür. Çatal’ın hiçbir bedel ödemeden her şeyin unutmuş olması Barbar’ın dünyasını karartır. Bu karanlık günlerde Köksüzler ve Gülayşe onu bir an olsun yalnız bırakmazlar ve yoluna ışık tutmaya çalışırlar. Peki Barbaros, Gülayşe’nin de desteğiyle, uğrunda sevdiği kızı terk ettiği muhtaç adama bakmayı kabul edecek mi?

Ali, Kimliğinin Peşinde!

Çatal tehdidinden de kurtulduklarına göre, artık Ali ve Mercan arasındaki tek engel kimliklerinin olmayışıdır. Ali, büyük aşkı Mercan için onu daha beş yaşındayken Çatal’a satan babasının peşine düşer. Bu arayış Ali’ye geçmişin kapılarını aralar ancak orada hiç beklemediği şeyler bulacaktır!

Gülayşe ve Mercan Hesaplaşıyor

Mercan herkesi affeden Gülayşe’yi şirkette basar ve ona onu yetiştiren ailesinin kim olduğunu hatırlatır. Hesaplaşma sonucu Gülayşe, Ateş Kuşlarını sonunda affedecek mi?

-

Nazmiye Küçük Oyunlarıyla Yeniden Sahalarda

Köksüzler konakta yemeğe davet edilirler. Nazmiye kocasının katili Kara ve onun kardeşleriyle masada olmaktan nefret eder ve sofrada kavga çıkarır. Ancak sokağın yetiştirdiği Mercan kavgada ondan biraz daha dişli çıkar. Boynu incinen Nazmiye, Mercan’dan intikamını nasıl alacak?

Zor Günlerde Aşk

İmza atamasalar da Gülayşe “İyi günde kötü günde seninle” yeminini tutar. Anlaşılan dünya yıkılsa dahi hep aynı kalan bir şey var: O da Gülayşe ve Barbaros aşkı!