Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ateş Kuşları 25. Bölüm Full İzle - Son Bölüm Özeti ve Detaylar

Ateş Kuşları dizisi son bölümüyle ATV izleyicisinin izlemesine sunuldu. Dizinin en son bölümünü izleyemeyenler yoğun olarak Ateş Kuşları 25. bölüm full izle şeklinde araştırmalarına devam ediyor. ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜM TEK PARÇA, HD İZLE ATV ile Ateş Kuşları 25. bölüm full izle linki ve son bölüm özetinden detaylar şöyle; Aşağıdaki linkle dizinin son bölümünü tek parça izleyebilirsiniz. ATEŞ KUŞLARI 25. BÖLÜM ÖZETİ GÜLAYŞE İPLERİ ELİNE ALIYOR! Gülayşe doyamadığı babasının ölümüyle yıkılır ancak ayağa kalkmak zorundadır. Artık ipleri eline alacaktır. Eyüboğlu'nun en büyük hissedarı olarak babasının emanetini Kara ve Naz'dan kurtarmaya kararlıdır. Peki diploması dahi yokken bunu nasıl başaracaktır? Gülayşe'nin şimdi tüm hayallerini gerçekleştirebilecek kadar gücü vardır. Bu güçle kimsesiz çocuklara yurt yapabilmek için, mola yerindeki ev ile birlikte Ateş Kuşları'nı ezip geçecek midir? Tüm şartlar tersine dönmüşken, Gülayşe geçmişe mi takılacak yoksa yeni bir gelecek mi yazacak? BARBAROS

Yayın Tarihi: 01.10.2023 00:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ateş Kuşları 25. Bölüm Full İzle - Son Bölüm Özeti ve Detaylar

Ateş Kuşları 25. Bölüm Full İzle

Ateş Kuşları dizisi son bölümüyle ATV izleyicisinin izlemesine sunuldu. Dizinin en son bölümünü izleyemeyenler yoğun olarak Ateş Kuşları 25. bölüm full izle şeklinde araştırmalarına devam ediyor. ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜM TEK PARÇA, HD İZLE ATV ile Ateş Kuşları 25. bölüm full izle linki ve son bölüm özetinden detaylar şöyle;

Aşağıdaki linkle dizinin son bölümünü tek parça izleyebilirsiniz. https://www.atv.com.tr/ates-kuslari/bolumler

ATEŞ KUŞLARI 25. BÖLÜM ÖZETİ GÜLAYŞE İPLERİ ELİNE ALIYOR!

Gülayşe doyamadığı babasının ölümüyle yıkılır ancak ayağa kalkmak zorundadır. Artık ipleri eline alacaktır. Eyüboğlu'nun en büyük hissedarı olarak babasının emanetini Kara ve Naz'dan kurtarmaya kararlıdır. Peki diploması dahi yokken bunu nasıl başaracaktır? Gülayşe'nin şimdi tüm hayallerini gerçekleştirebilecek kadar gücü vardır. Bu güçle kimsesiz çocuklara yurt yapabilmek için, mola yerindeki ev ile birlikte Ateş Kuşları'nı ezip geçecek midir? Tüm şartlar tersine dönmüşken, Gülayşe geçmişe mi takılacak yoksa yeni bir gelecek mi yazacak?

BARBAROS'UN YENİ YÜZLEŞMESİ

Çatal, Barbaros'a Nazmiye'nin yeğeni olduğunu söyler. Bütün ailesinin suçlu olduğunu öğrenen Barbaros'un artık canına tak eder.

BARBAROS, GÜLAYŞE'NİN KORUMASI OLACAK MI?

Hacı Hafız ve Hacer, Barbaros'a Gülayşe'nin koruması olmasını teklif ettiğinde bir yandan Gülayşe'ye kendini unutturmak diğer yandan onu her gün görmek isteyen Barbaros bu teklife ne diyecek? Barbaros, Nizam'ın ölümünde Feza'nın parmağı olduğunu düşünür. Barbaros neyden şüphelendi? Yoksa Feza geride bir kanıt mı bıraktı?

GÜLAYŞE, BARBAROS'UN SİLAHI SATMASINA NE DİYECEK?

Barbaros yas tuttuğu şu zamanda, neden Nizam'dan ona yadigar kalan silahı satıyor? Gülayşe buna ne diyecek? Ya bu sefer yapılanların geri dönüşü olmazsa?

'Ateş Kuşları'nın 25. bölümünde; Nazmiye ve Hüma, Eyüpoğlu Konağı'ndan ayrılıp geçici olarak Kara ve Feza'nın evinde yaşamaya başladı. Nazmiye; Kara'ya, böbrek hastalarına zararlı olan bir ağrı kesici attığı kahveyi servis etti. Ardından Gülayşe; Feza'nın çetesini çökertmek için Kara ile işbirliği yapmak üzere Kara'nın evine gitti. Böbreğinin iflas ettiğini dile getiren Kara, Gülayşe'yle konuşurken bayıldı. Kendine geldiğinde ise ölmek üzere olduğunu söyledi. Yerde yatan Kara'nın yanında yardım çığlıkları atan Gülayşe'nin imdadına kimse koşmadı. Gülayşe'nin haykırışlarını duyan Nazmiye ise duymazlıktan gelerek kahvesini yudumlamaya devam etti.

Yapımı Mehmet Bozdağ'a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı, başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in üstlendiği 'Ateş Kuşları'nın 25. bölümü seyirciden yoğun ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN