Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Atakan Çelik ve Eşi Zeynep Mızrak Çelik İlk Kez Anne-Baba Oldu

Çok Güzel Hareketler 2'de ünlenen Atakan Çelik ve eşi Zeynep Mızrak Çelik, kızları Nefes'i kucaklarına alarak ilk kez anne-baba oldular. Atakan Çelik, sosyal medya hesabından kızıyla olan fotoğrafını paylaşarak 'Babasının küçük maymunu' notunu düştü.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 22:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Atakan Çelik ve Eşi Zeynep Mızrak Çelik İlk Kez Anne-Baba Oldu

Çok Güzel Hareketler 2'de canlandırdığı tiplemelerle ünlenen Atakan Çelik, 'Organize İşler Sazan Sarmalı' ve 'Ramo' gibi yapımlarda da rol almıştı.

Aynı zamanda bestecilik ve şarkıcılık kimliği de bulunan Çelik, 2017 yılında Zeynep Mızrak Çelik ile nikâh masasına oturmuştu.

Mutlu evlilikleri devam eden çift, geçtiğimiz günlerde ise bebeklerini kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı.

İkili, kızlarına Nefes adını vermişti. Atakan Çelik ile Zeynep Mızrak Çelik, kızlarıyla çekilen ilk karelerini Instagram hesaplarından yaptıkları ortak bir paylaşımla takipçilerinin beğenisine sunmuş ve altına şu notu düşmüştü: 'BABASININ KÜÇÜK MAYMUNU'

Günler önce baba olmanın mutluluğunu yaşayan 33 yaşındaki ünlü isim, minik kızı Nefes ile yeni karesini paylaştı. Çelik, kızıyla olan karesine ise 'Babasının küçük maymunu' notunu düştü. Takipçileri ünlü ismin paylaşımını beğeni yağmuruna tuttu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Atakan Çelik, 2017 yılında hayatını Zeynep Mızrak Çelik'le birleştirdi. MÜJDELİ HABER GELMİŞTİ Sevilen oyuncu ve eşinden geçtiğimiz gün müjdeli haber geldi. İLK KEZ ANNE- BABA OLMANIN HEYECANINI YAŞADILAR Ünlü çift, ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Çelik, oldukça duygusal bir yazı paylaştı. İLK PAYLAŞIM! Bugün ise ünlü oyuncu kızıyla ilk kez bir paylaşım daha yaptı. Çelik paylaşımın altına, 'Babasının küçük maymunu' ifadelerini kullandı. İşte o paylaşım! Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Atakan Çelik, Instagram hesabından sık sık eşiyle birlikte mutlu anlarını paylaşıyor. 'Çok Güzel Hareketler 2'nin sevilen oyuncusu Atakan Çelik'ten müjdeli haber gelmişti. Atakan Çelik'in eşinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. 2017'de nikah masasına oturan Atakan Çelik ile Zeynep Mızrak Çelik, ilk kez anne-baba oldu. Çiçeği burnunda anne-baba, kızlarına Nefes adını verdi. İkili, Instagram hesabından çocuklarıyla olan fotoğraflarını paylaştı. Çelik ve Mızrak, 'En uzun gün, en güzel güne dönüştü...21 Haziran'da geldi Nefes'imiz... Yarınlara hevesimiz oldu' dedi. Atakan Çelik ve eşine tebrik mesajları yağdı. Çelik'in aynı zamanda bestecilik ve şarkıcılık kimliği de bulunuyor. Atakan Çelik, 'Organize İşler Sazan Sarmalı' ve 'Ramo' gibi yapımlarda da rol almıştı.