Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ata Demirer'in Büyük Değişimi: 4 Ayda 22 Kilo Verdi!

Ünlü komedyen Ata Demirer, dört ayda 22 kilo vererek büyük bir değişime imza attı. Demirer, diyetisyen yardımı almadan ve özellikle ekmek tüketimini azaltarak bu başarıyı elde etti. Ayrıca, hafta sonları alkol tüketimini yürüyüşle dengeliyor ve sabahları sahilde, Topkapı Sarayı'na doğru yürüyüş yapıyor.

Yayın Tarihi: 07.07.2023 20:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ata Demirer'in Büyük Değişimi: 4 Ayda 22 Kilo Verdi!

Ata Demirer'in Büyük Değişimi

Fazla kilolarıyla tanınan ünlü komedyen Ata Demirer, dört ayda 22 kilo vererek büyük bir değişime imza attı. Ünlü ismin zayıflamış hali sosyal medyada gündem oldu. Ata Demirer yalnızca bunu yaparak mum gibi eridi. İşte ünlü ismin zayıflama yöntemi...

50 yaşındaki Ata Demirer, yeni filmi 'Bursa Bülbülü'nde verdiği kilolarla dikkat çekti.

Ünlü komedyen, verdiği kilolarla sosyal medyada çok konuşuldu. Fazla kilolarıyla tanınan Demirer, 140 kilodan 22 kiloya düşerek büyük bir başarı örneği oldu. Eski görünümünden eser kalmayan komedyen, nasıl kilo verdiğini anlattı.

Ata Demirer, diyetisyen yardımı almadan dört ayda 22 kilo verdiğini açıkladı.

Ata Demirer, konuk olduğu bir programda “Öğlen ve akşam karbonhidrat tüketmedim. Direkt et, balık yani proteinle beslendim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. Meğer glütenle ilgili sorunum varmış demek ki…” sözleriyle dikkat çekmişti. Demirer, nasıl kilo verdiğini şöyle açıkladı: Arkadaşım mide ameliyatı olmuştu ona 'Ne yiyorsun' dedim, 'Ekmek yemiyorum' dedi. 'Ekmeği atacaksan niye mide ameliyatı oldun?' dedim. 'Sabahları bir dilim ekmek yiyorum, bir daha yemiyorum' dedi. Ben de denedim. Çok hızlı kilo verdim. Hafta sonu alkol alıyorum sadece, onu da pazar günü ciddi bir yürüyüşle dengeliyorum. Sabahları da sahilde, Topkapı Sarayı'na doğru yürüyorum. Bütün esnafı tanır hale geldim, sosyalleştim.