Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Astrolojiye Göre Dinlemesini Bilmeyen 4 Burç ve Mazan'da Yaşanan İstismar Olayı

Astrolojiye göre bazı burçlar diğerlerinden daha çok konuşmayı ve dinlememeyi sever. Fransa'nın güneydoğusunda Mazan kasabasında yaşanan istismar olayında ise bir adam yıllar boyunca eşine ilaç vererek bayılttığı ve daha sonra evine çağırdığı erkeklerin tecavüzüne izin vermiştir.

Yayın Tarihi: 22.06.2023 14:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Astrolojiye Göre Dinlemesini Bilmeyen 4 Burç ve Mazan'da Yaşanan İstismar Olayı

Astrolojiye Göre Dinlemesini Bilmeyen 4 Burç

Astrolojiye göre, burçların kişilik özellikleri vardır ve bazıları dinlemesini bilmeyen 4 burç olarak bilinir. Bu burçlar, iletişim kurarken kendilerini ifade etmeye odaklanır ve karşı tarafın söylediklerine pek önem vermezler. Dinlemesini bilmeyen 4 burç hangileridir? İşte cevabı:

  • Aslan
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak

Mazan'da Yaşanan İstismar Olayı

Fransa’nın güneydoğusunda yer alan Mazan kasabasında 2020 yılında Dominique P. isimli bir adamın kadınların soyunma odalarına gizli kamera koyduğunun tespit edilmesiyle başlayan soruşturmadan mide bulandıran ayrıntılar ortaya çıktı. Şikayet üzerine gözaltına alınan ve hakkında inceleme başlatılan Dominique’in evindeki aramalarda başka kasetler de bulundu.

Kasetleri izleyen polisler ise neye uğradıklarını şaşırdı… Zira görüntülerde onlarca adam yatakta bilinçsizce yatan bir kadınla cinsel ilişkiye giriyordu. Çok sayıda videoyu bulan polis incelemelerini derinleştirdi.

Yapılan inceleme ve sorgular sonrasında ise adamın yıllar boyunca her gece eşine ilaç vererek bayılttığı ve daha sonra da evine çağırdığı erkeklerin tecavüzüne izin verdiği ortaya çıktı. Polisler en az 92 vakanın kayıtlara geçtiğini duyururken, bazı erkeklerin de tekrar tekrar tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Mazan’da yaşanan olayda adamın eşine Lorazepam isimli sakinleştirici ilacı verdiği aktarılırken Dominique’in video kayıtlarını “İSTİSMAR” adı altında bir USB’de sakladığı tespit edildi. Yaşları 26 ile 73 arasında değişen 51 erkek tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı.

Françoise üzerinde yapılan incelemelerde kadına cinsel yolla bulaşan dört hastalık bulaştığı belirtilirken, kadının olaydan polislerin kasetleri bulmasından sonra haberdar olduğu da öğrenildi. Jinekolojik sorunları olduğunu söyleyen ve çok halsiz ve baygın olduğunu söyleyen kadının boşanma davası açtığı ve bu olayları öğrendikten sonra depresyona girdiği de belirtildi.