Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Astrolojide En Çapkın Burç: Terazi

Astrologlara göre en çapkın burç açıklandı. Aşk ve tutkuyu temsil eden Venüs'ün yönettiği Terazi burcu en çapkın burçların listesinde ilk sırada yer alıyor.

Yayın Tarihi: 22.06.2023 15:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Astrolojide En Çapkın Burç: Terazi

Astrolojide En Çapkın Burç: Terazi

Her insan ilişkilerinde sadık olmayı başaramaz. Gözleri hep dışarıda olur. Çünkü bu insanlar flört etmeyi bir eğlence ve oyun olarak görürler. Çapkınlık onlar için çok masum görünür. Kendilerine engel olamayan ve düşünmeden hareket eden bu insanlar ilişkilerine bağlanmak konusunda zorlanır.

Bazı burçlar çok güvenilir olurken bazıları çapkın ve değişken özellikleriyle bilinir. Çoğu insanın aklına bir kişi ile tanıştığında ilk olarak burcunu sormak gelir. Karşımızdaki kişinin burcunu öğrenerek karakteri hakkında bir tahminde bulunabiliriz.

Astrologlara göre en çapkın burç açıklandı. Aşk ve tutkuyu temsil eden Venüs'ün yönettiği Terazi burcu en çapkın burçların listesinde ilk sırada yer alıyor. Terazi burcu yeni insanlar tanımayı ve yeni ortamlarda bulunmayı çok sever. Terazi burçları özellikle bilgili ve hoş sohbet insanlar gördüklerinde kendilerine engel olamaz. Bu sebeple de Terazi burçları ilişkilerinde sadık kalmak konusunda çok zorlanır. Terazi burcu çapkınlığı bir eğlence olarak görür.

Terazi burcunun yanı sıra en çapkın burçlar arasında Yay ve İkizler de yer alıyor.