Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Assassin's Creed Mirage Türkçe Dil Desteği İle Çıkmayacak

Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft, 5 Ekim'de Assassin's Creed Mirage'yi kullanıcılarıyla buluşturacak. Türkiye'deki oyuncular için dezavantajlardan biri ise Türkçe dil desteğinin olmaması. Ubisoft yetkilisi Gareth Evans, Türk oyunculara müjdeli bir haber vererek Türkçe dil desteğine sahip diğer oyunların da yolda olduğunu belirtti. Oyuncular AC Mirage'i ön siparişle satın alabilirler.

Yayın Tarihi: 05.09.2023 11:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Assassin's Creed Mirage Türkçe Dil Desteği İle Çıkmayacak

Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft, 5 Ekim'de Assassin's Creed Mirage'yi kullanıcılarıyla buluşturacak.

PlayStation, Xbox ve PC platformlarında aynı anda çıkacak olan oyunun Türkiye'deki kullanıcılar için dezavantajlarından biri de Türkçe dil desteğine sahip olmaması.

Ubisoft'un Orta Doğu ve Türkiye Sorumlusu Gareth Evans'tan Türk oyuncu topluluğunu yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Oyuncuların Assassin's Creed serisine Türkçe dil desteği getirilmesi yönündeki taleplerinin farkında olduklarını söyleyen Evans, konuyla ilgili bir iyi bir de kötü haber paylaştı.

AC MİRAGE TÜRKÇE DİL DESTEĞİNE SAHİP OLMAYACAK

Gareth Evans'ın açıklamasına göre ise Assassin's Creed Mirage oyununa Türkçe dil desteği gelmeyecek. Fakat iyi haber şu ki Ubisoft Türk oyuncuları tamamen yabana atmış değil. Evans net bir isim vermese de Türkçe dil desteğine sahip pek çok oyunun yolda olduğu bilgisini paylaştı.

Ubisoft yetkilisi LinkedIn'de yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yerelleştirme taleplerinden bazılarını gördüm. AC Mirage'da ne yazık ki Türkçe dil desteği olmayacak. Ama Türkçe dil desteği vereceğimiz birçok oyun yolda."

Dijital oyun satın alma platformu Epic Games'te yer alan bilgiye göre AC Mirage arayüz ve altyazı tarafında İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (İspanya), Brezilya Portekizcesi, Rusça, Japonca, Lehçe, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Korece ve Arapça dillerini destekliyor. Seslendirme tarafında ise İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca (İspanya), Brezilya Portekizcesi, Arapça ve Japonca seçenekleri kullanıcılara sunuluyor.

AC Mirage için şu anda ön sipariş aşaması devam ediyor. Oyuncular 849 TL karşılığında oyunu şimdiden sepetlerine ekleyebilirler.