Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aşk Yolunda Film İncelemesi

Aşk Yolunda filmi, üzerindeki şanssızlıktan kurtulmak için türlü yollar deneyen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. 2021 yılında vizyona giren film, Seçil Çömlekçi'nin kitabından uyarlanmıştır. Filmde Şahin Irmak ve Çiğdem Batur Güzel başrolleri paylaşmaktadır.

Yayın Tarihi: 04.07.2023 00:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Aşk Yolunda Film İncelemesi

Aşk Yolunda Film İncelemesi

Aşk Yolunda filmi televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Filmde üzerindeki şanssızlıktan kurtulmak için türlü yollar deneyen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. 2021 yılında vizyona giren filmin senaryosunu Seçil Çömlekçi kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ahmet Kapucu oturuyor.

Aşk Yolunda, Seçil Çömlekçi'nin 2019'da çıkan kitabından uyarlama bir film. Hikaye, evlenme teklifini beklerken sevgilisi tarafından terk edilen ve genel olarak şanssız bir insan olan Bade'nin yaşadıklarını anlatıyor. Bade, şanssızlığı kırmak için falcılardan, terapilerden ve farklı yöntemlerden yardım almaya çalışır. Ancak çözüm bulamayınca geçmişine dönüş yapmaya karar verir. Bu süreçte kendisi gibi şanssızlıklarla boğuşan Yusuf ise en büyük yardımcısı olur. İkili, bu yolculukta birçok macera yaşar.

Aşk Yolunda Oyuncuları

Şahin Irmak, Çiğdem Batur Güzel, Bora Cengiz, Ayhan Taş, Asuman Dabak, Çetin Altay, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Bengi İdil Uras

Aşk Yolunda Filmi Nerede Çekildi?

Aşk Yolunda filmi çekimleri Malatya Yeşilyurt'ta gerçekleştirildi. Yeşilyurt Belediyesi'nin destekleriyle çekilen filmde Şahin Irmak ve Çiğdem Batur Güzel başrolleri paylaşıyor.