Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ashley Graham: Cesur Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Bir kozmetik markasının reklam yüzü olan Ashley Graham, bronz teniyle kamera karşısına geçti. İp detaylı bir mayo tercih eden Graham, iddialı pozlarıyla beğeni topladı. Fazla kiloları ve selülitleriyle barışık olduğunu söyleyen ABD'li yıldızın pozlarına ''Gerçek bir ilham kaynağısın'' ve ''Güzellik tanımlarını yeniden yarattın'' gibi yorumlar yapıldı.

Yayın Tarihi: 14.07.2023 13:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ashley Graham: Cesur Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Bir kozmetik markasının reklam yüzü olan Ashley Graham, bronz teniyle kamera karşısına geçti.

İp detaylı bir mayo tercih eden Graham, iddialı pozlarıyla beğeni topladı. Aksesuar olarak sadece küpe kullanan Graham, saçlarını ise açık bıraktı.

Fazla kiloları ve selülitleriyle barışık olduğunu söyleyen ABD'li yıldızın pozlarına ''Gerçek bir ilham kaynağısın'' ve ''Güzellik tanımlarını yeniden yarattın'' gibi yorumlar yapıldı.

12 yaşından beri modellik yapan Ashley Graham, dergi kapaklarında yer alarak tanınırlığını arttırdı. Vücut pozitifliğini savunan Graham, kadınların bedenlerine dair her şeyi sevmesi gerektiğini ve herkesin kusurlarıyla güzel olduğunu sık sık dile getiriyor.

Graham, daha önce verdiği bir röportajda ''Sırt yağlarım, sütyenimden taşıyor ama ben yine de mutluyum'' demişti. Sosyal medyada selülitli pozlarını paylaştığı için hemcinslerinden övgü dolu yorumlar alan Graham, ''Vücudumun, birçok insanın hayatını değiştirdiğini kesinlikle düşünüyorum. Moda endüstrisi beni 'büyük beden' olarak tanımlıyor ama ben benim bedenim demeyi tercih ediyorum'' dedi.

Yalnızca iddialı açıklamaları değil, pozlarıyla da sık sık adından söz ettiren güzel model geçmişte bütün sevgilileriyle cinsel ilişki yaşadığını ve bunun ona iyi gelmediğini itiraf etmişti. Graham, yaşadığı travmalar sonrası cinsel hayatına dair kararlar aldığını ve şimdiki eşi Justin Ervin ile evlenene dek birlikte olmadığını anlattı.

2010 yılında Justin Ervin ile evlenen 3 çocuk annesi Graham, aile pozlarını sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor. ''İnsanların hala ırkçılık yapıyor olması beni büyük hayal kırıklığına uğratıyor'' diyen ünlü model, kendi ailesinin de zaman zaman ırkçı davranışlarda bulunduğunu itiraf etti.

Graham, 2017 yaptığı bir açıklamada siyahi bir eşe sahip olduğu için zaman zaman zorluklar yaşadığını, eşinin siyahi olduğu ırkçılığa uğradığını söyledi.