Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arzum Onan'dan Boşanma Sonrası İlk Açıklama

Arzum Onan, boşanma sonrası ilk kez konuşarak yeni hayatına alıştığını belirtti. Onan, eski eşi Mehmet Aslantuğ ile arasının iyi olduğunu ve birbirlerini sevdiklerini söyledi. Ayrıca, oyunculuk kariyerine geri dönmek istemediğini ancak oğlu Can'ın olduğu bir projede yer alabileceğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 08:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arzum Onan'dan Boşanma Sonrası İlk Açıklama

Arzum Onan'la 27 yıllık evliliğini 29 Mayıs'ta bitiren ve boşanma sonrası yeni bir hayat kuran Mehmet Aslantuğ hem evliliğine dair hem de bekar hayatına dair yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.

Bu süreçte hiç konuşmayan Arzum Onan ilk kez konuştu. Arzum Onan, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği öncülüğünde düzenlenen ‘Kontrol sende cevabı gende’ projesinin elçisi oldu. Oyuncu, önceki gün Taksim'de düzenlenen etkinlikte erken teşhis ve farkındalığın önemine dikkat çekti.

"ALIŞIYORUM" DEDİ

Habercilerle bir araya gelen oyuncu, yeni hayatına alıştığını belirtti. Onan, “Şu dönem hiçbiri için kolay değil ama zaman her şey bizim için her şey güzel olacak. Alışıyorum” dedi. Mehmet Aslantuğ’la arasının iyi olduğunu söyleyen Onan, “Mehmet ile aram hiçbir zaman kötü olmaz olamaz birbirimizi çok seviyoruz. Biz görüşmüyor değiliz. Ortada oğlumuz Can var” dedi.

'KOŞA KOŞA YER ALIRIM'

2007'den beri televizyona ara veren Onan, setlere dönmek istemediğini belirterek, 'Oyunculuk olarak düşünmüyorum' dedi. Kendisi gibi oyuncu olan oğlu Can'ın babasıyla pratikler yaptığını da söyleyen Onan, 'Babasıyla evde birlikte pratikler yapıyorlar ben de seyirci olarak izliyorum' dedikten sonra 'Can'ın olduğu bir projede koşa koşa yer alırım' dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN