Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arnold Schwarzenegger, Kalp Ameliyatı Sonrası Yaşadığı Komplikasyonları Anlattı

Terminatör serisiyle hafızalara kazınan Arnold Schwarzenegger, geçirdiği üçüncü kalp ameliyatı esnasında birtakım komplikasyonların oluştuğunu açıkladı. 76 yaşındaki oyuncu, doktorların bir hata yaptığını ve ölüme çok yaklaştığını söyledi.

Yayın Tarihi: 07.09.2023 11:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arnold Schwarzenegger, Kalp Ameliyatı Sonrası Yaşadığı Komplikasyonları Anlattı

Terminatör serisiyle hafızalara kazınan Arnold Schwarzenegger, geçirdiği üçüncü kalp ameliyatı esnasında birtakım komplikasyonların oluştuğunu açıkladı.

76 yaşındaki Arnold Schwarzenegger, 2019'da Terminator: Dark Fate filmini çekmeden önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Schwarzenegger, gözlerini hastanede açtığını ve ameliyatının iç kanamaya neden olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, 'Uyandım ve doktorlar bana 'Bir hata yaptık, seni hemen ameliyata almak zorunda kaldık' dedi.

ÇOK KORKUNÇTU

Arnold Schwarzenegger, 'Zamanı geri getiremezsiniz. Çok korkunçtu. Korkutucu bir durumun ortasındaydım. Nasıl kurtulacaktım? Vites değiştirmeniz lazım. Kendinize gelip 'Tamam şimdi yapmam gereken şey bu hastaneden çıkmayı başarmak' demelisiniz' ifadelerini kullandı.

DOKTORLAR ZATÜRRE GEÇİRİP ÖLEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER

Arnold Schwarzenegger, ilk 10 adımını attıktan sonra 'Kendimi aptal gibi hissediyordum ama doktorlar akciğerlerimi kullanmam gerektiğini söyledi, yoksa zatürre geçirip ölebileceğimi söylediler' dedi. Pozitif bir bakış açısı benimsediğini söyleyen Schwarzenegger, üç ay sonra altıncı Terminatör filmini çektiğini söyledi.