Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Armağan Çağlayan Okul Çantası Fiyatlarına İsyan Etti

Ünlü isim Armağan Çağlayan, okul çantası fiyatlarına isyan etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olan Çağlayan, en ucuz çantanın 1750 TL olduğunu öğrenince isyan etti.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 15:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Armağan Çağlayan Okul Çantası Fiyatlarına İsyan Etti

Armağan Çağlayan okul çantası fiyatlarını duyunca şoke oldu!

Şimdilerde 'Gör Beni' programıyla adından söz ettiren ünlü isim Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oluyor. En son okul çantası fiyatları hakkında yorum yapan Çağlayan satıcının “en ucuzu” diyerek gösterdiği çantanın 1750 TL olmasına isyan etti. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan gündeme dair açıklamalarıyla da çok konuşuluyor.

Yapılan zamlara dair zaman zaman paylaşımlar yapan Çağlayan, son olarak okul çantası fiyatları hakkında yorum yaptı.Twitter hesabından paylaşım yapan ünlü isim "Okul çantası gördüm. 1750 TL. O ne be? Satıcıya sordum, en ucuzu dedi! Çocuğu olana kolaylıklar vallahi…" dedi.Armağan Çağlayan daha önce Twitter hesabından sivri biberin kilosunun 60 TL olmasına isyan ederek "Nutkum tutuldu" ifadelerini kullanmıştı.

Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele eden Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından da sık sık gündeme ilişkin paylaşımlar yapıyor.

Son olarak en ucuz okul çantasının 1750 TL olduğunu gören Çağlayan, sessiz kalamadı. "ÇOCUĞU OLANA KOLAYLIKLAR" Geçtiğimiz haftalarda sivri biberin kilosunun 60 TL olmasına tepki gösteren Çağlayan, bu sefer de X hesabında yaptığı paylaşımda okul çantası fiyatlarına isyan ederek "Okul çantası gördüm. 1750 TL. O ne be? Satıcıya sordum, en ucuzu dedi! Çocuğu olana kolaylıklar vallahi" ifadelerini kullandı. YouTube kanalı için program yapan Armağan Çağlayan aynı zamanda tek kişilik gösterini yapmaya da devam ediyor.