Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arka Sokaklar Dizisinden İyi ve Kötü Haber!

17 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi geri dönüyor ancak kadroda Oya Akar yer almayacak. Dizinin yeni sezonuyla ilgili detaylar paylaşıldı. Yeni sezonun çekimleri ağustos ayında başlayacak ve Eylül ayında yayınlanmaya başlayacak.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 12:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arka Sokaklar Dizisinden İyi ve Kötü Haber!

Arka Sokaklar Dizisi Geri Dönüyor

17 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi geri dönüyor. Geçtiğimiz yıl dizi beklenmedik bir kararla ara vermişti. Önce sağlık arası denilmiş sonrasında ise final kararı verilmişti. Seyirciler bu duruma sinir olurken Kanal D yönetimi yeni bir karar aldı ve Arka Sokaklar dizisi geri dönecek. Ancak dizinin kadrosunda sevilen ismin yer almayacağı öğrenildi.

Yeni Sezon Detayları

Dizinin haklarını Kanal D'nin iç yapımlar ekibinin yönettiği D Media devralmıştı. Duayen yapımcı Türker İnanoğlu'nun haklarını bedelsiz olarak devrettiği diziyi yine usta yönetmen Orhan Oğuz yönetecek ve Ozan Yurdakul da yazacak. Dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu'nun devam edeceği dizide bir ayrılık yaşandı.

Yeni Sezon Başlangıcı

Arka Sokaklar'ın yeni sezonu çekimleri ağustos ayında başlayacak. Eylül ayında ise dizinin yeniden Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanıyor.