Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arda Güler'in Real Madrid'deki Kariyeri ve Sakatlık Durumu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in İspanya'daki kariyeri sakatlıklar sebebiyle kötü başladı. Ancak şu an durumu iyiye giden genç oyuncunun 5 Kasım'da oynanacak Rayo Vallecano maçında sahada yer alması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 10:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arda Güler'in Real Madrid'deki Kariyeri ve Sakatlık Durumu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e Transfer

Fenerbahçe'den rekor bedelle dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'daki kariyerine sakatlıklar sebebiyle kötü bir başlangıç yaptı.

Sakatlıklar ve Dönüş Tarihi

Antrenmanlarda iki kez üst üste sakatlanan Arda Güler, uzun süre sahalardan uzak kaldı. Diz ameliyatı sonrası iyileşen ve antrenmanlara çıkan genç oyuncu, ikinci kez sakatlanarak tekrar uzun bir süre sahalardan uzak kaldı. Ancak şu an durumu iyiye giden Arda Güler'in 5 Kasım'da oynanacak Rayo Vallecano maçında sahada yer alması bekleniyor.

Carlo Ancelotti'nin Açıklamaları

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in durumunun iyiye gittiğini ve yakın zamanda tam formuna kavuşacağını belirtti. Ancelotti, genç oyuncunun her bölgede oynayabilen bir hücum oyuncusu olduğunu ve başarılı olmak için zamanının olduğunu söyledi.

Fizik Gelişimi ve İyileşme Süreci

Arda Güler'in dönüş takvimi, teknik direktör Carlo Ancelotti ve fizik antrenörü Antonio Pintus tarafından belirlendi. Genç oyuncuya özel fizik antrenmanları uygulanacak ve kondisyonunu kazandığında sahalara döneceği planlanıyor.