Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arda Güler'in Real Madrid Macerası ve Mbappe Transferi

Yaz transfer döneminde Real Madrid'e imza atan Arda Güler konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Madrid ekibine 6 yıllık imza atan Arda'nın, forma giyip giymeyeceği merak konusu olurken kiralanma ihtimali kaybolmuştu. Arda Güler, sezonu kiralık geçirme ihtimali için basın toplantısında Birçok önemli oyuncumuz var. Rekabete hazırım. Başkan ve hoca bunun söz konusu olmadığını söyledi. Buraya oynamaya geldim. Madrid burada oynama şansın var diyorsa bunu reddetmek imkansız. Bir yere gitmemiz söz konusu olmadığı söylendi. Burada kalıp oynamak istiyorum. Real Madri'in gündeme bir kez daha Kylian Mbappe'yi almasıyla birlikte Arda Güler gün doğdu. İspanyol devi, Fransız yıldızı renklerine bağlamak PSG'ye dudak uçuklatan bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor. PSG, sözleşmesi 2024 yılında sona erecek Mbappe'yi bedavaya bırakmamak için Fransız yıldızı bu yaz elinden çıkarmak istiyor. İspanya basınında yer alan haberlere göre; PSG, Fransız yıldız için yaklaşık 190 milyon euroyu kabul edecek. Real Ma

Yayın Tarihi: 10.07.2023 22:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arda Güler'in Real Madrid Macerası ve Mbappe Transferi

Yaz transfer döneminde Real Madrid'e imza atan Arda Güler konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Madrid ekibine 6 yıllık imza atan Arda'nın, forma giyip giymeyeceği merak konusu olurken kiralanma ihtimali kaybolmuştu. Arda Güler, sezonu kiralık geçirme ihtimali için basın toplantısında Birçok önemli oyuncumuz var. Rekabete hazırım. Başkan ve hoca bunun söz konusu olmadığını söyledi. Buraya oynamaya geldim. Madrid burada oynama şansın var diyorsa bunu reddetmek imkansız. Bir yere gitmemiz söz konusu olmadığı söylendi. Burada kalıp oynamak istiyorum.

Real Madrid'in Mbappe Transferi

Real Madri'in gündeme bir kez daha Kylian Mbappe'yi almasıyla birlikte Arda Güler gün doğdu. İspanyol devi, Fransız yıldızı renklerine bağlamak PSG'ye dudak uçuklatan bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor. PSG, sözleşmesi 2024 yılında sona erecek Mbappe'yi bedavaya bırakmamak için Fransız yıldızı bu yaz elinden çıkarmak istiyor. İspanya basınında yer alan haberlere göre; PSG, Fransız yıldız için yaklaşık 190 milyon euroyu kabul edecek. Real Madrid'in bu paranın bir kısımını satıştan çıkaracağı belirtildi. İngiltere'den Daily Express'te yer alan haberde; Arsenal ve Liverpool'un, Valverde ile Aurelien Tchouameni ile ilgilendiği bilgisi verildi. Real Madrid'in, bu oyunculardan birini satarak 100 milyon euro kazanarak Mbappe'ye kaynak yaratacağı ileri sürüldü. Bu operasyonun gerçekleşmesi halinde de Arda Güler'in rakiplerinden biri takımdan eksilmiş olacak.

Sadece Misli'de! Yeni Üyelere 50 TL Hediye!

Üye olmak için tıklayın.